Met GEMAK meer ZON-OP-DAK!

Geen dak toch profiteren?

Betuwewind bouwt volgend jaar een nieuw project: zonnepanelen boven sierbramen. Inwoners zonder eigen dak kunnen met dit zonnepark toch meedoen met zonnestroom. Binnenkort start voor Betuwewind-leden de inschrijving voor een lening aan de coöperatie om dit park te financieren. Naar verwachting wordt daar een rente van 4-8% per jaar op gegeven. Meer informatie op www.betuwewind.nl.

Een zonnedak is een slimme, duurzame energiebron waar al veel mensen van profiteren. Hebben de buren zonnepanelen liggen en wil jij dat ook? Hulp nodig? In de gemeente West Betuwe zijn verschillende lokale partijen actief die inwoners en bedrijven helpen met kleine en grote zonnedaken. Samen kijken we wat het beste bij jou past: de complete aanleg van een zonnedak uitbesteden en volledig ontzorgd worden, geen eigen dak maar wel willen investeren in lokale zonnestroom, of een vorm daar tussenin?

We leggen graag zoveel mogelijk zonnepanelen op daken waar dat kan. En we maken het je graag gemakkelijk. Horen we van je? Onze contactgegevens vind je hieronder.

_BT Clear
_BT Clear