Bij S-TEC worden je vragen beantwoord

_BT Clear

Doe inspiratie op in het Experience Centre

In het Experience Centre van S-TEC kun je nieuwe technologieën bekijken en ervaren. Innovaties op het gebied van duurzame energie voor woning of bedrijfspand. Hier vind je bouwproducten, warmtepompen, zonnepanelen, isolatiemateriaal, verlichting, verwarming etc. Zowel studenten, bedrijven als inwoners kunnen hier ontdekken welke mogelijkheden er zijn en hoe het werkt. Hier kun je ook terecht voor persoonlijk advies om je woning te verduurzamen of wie je hierbij kan helpen. De energietransitie wordt ineens heel concreet in het Experience Centre!

Ontdek welke opleidingen er zijn in de energiesector

S-TEC is de plek in Rivierenland waar energiemonteurs worden opgeleid. Jonge technische talenten en zij-instromers kunnen zich hier oriënteren voor een baan of opleiding in de duurzame energie. Je vindt hier alle opleidingsmogelijkheden onder één dak. Ook om jezelf bij te scholen of om te scholen ben je hier op het juiste adres. Met een opleiding in de duurzame techniek, ben je altijd verzekerd van werk!

_BT Clear

We zien je graag!

Je bent van harte welkom op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 9.00 tot 13.00 uur. Maak een afspraak via info@rivierenland.­woonwijzerwinkel.nl of bel 0344 747 000. Wij zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt.

_BT Clear

S-TEC werkt aan energieneutrale huizen en gebouwen voor iedereen in Rivierenland én genoeg vakkrachten die helpen dat mogelijk te maken.

_BT Clear

S-TEC wordt mogelijk gemaakt door:

_BT Clear
_BT Clear