HEERLIJK TOT RUST KOMEN IN EEN LANDELIJKE OMGEVING, MET TEGELIJKERTIJD TIEL VLAKBIJ EN UTRECHT OP EEN HALF UUR RIJDEN. DIT KAN BIJ NIEUWBOUWPROJECT TEISTERBANT: EEN PRACHTIGE EN DUURZAME NIEUWE WIJK IN KERK-AVEZAATH. DE VERKOOP IS IN VOLLE GANG, MAAR ER ZIJN NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR! HET ACTUELE AANBOD VIND JE OP WWW.NIEUWBOUW-TEISTERBANT.NL. HIERONDER VERTELLEN WE JE MEER OVER DE GUNSTIGE LIGGING EN DE ZEER DUURZAME WONINGEN VAN TEISTERBANT.

Landelijk wonen met stadse gemakken dichtbij

Kerk-Avezaath is een gewilde woonplaats met een centrale ligging in het land, vlak naast Tiel en met de gevarieerde natuur van de Tielerwaard om de hoek. Op 10 autominuten of een kwartier fietsen vind je het fraaie centrum van Tiel met al haar voorzieningen. Plaatsen in de buurt bereik je snel met de auto, want je bent zo op de A15: de snelwegverbinding tussen de A27 en de A2. Ideaal voor een bezoek aan Utrecht, Den Bosch, Arnhem of Nijmegen.

Een groene en natuurinclusieve wijk

Teisterbant wordt een natuurinclusieve wijk: een groene leefomgeving voor mens, dier en natuur. Zo worden er groene erfafscheidingen aangelegd, zijn er nestelgelegenheden voor vogels en vleermuizen in gevels en is er een wadi: een verlaagd groengebied om regenwater te zuiveren en op te nemen in de ondergrond. De wadi helpt zo tegen wateroverlast en droogte. Ook draagt het bij aan de biodiversiteit, doordat vogels en insecten er voedsel kunnen vinden: een echte win-win situatie!

Duurzaam wonen: goed voor de wereld én je energierekening

De woningen van Teisterbant zijn zeer duurzaam en voldoen aan de BENG-eisen: de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo beschikken de woningen over een warmtepomp, vloerverwarming (vaak ook vloerkoeling) en zonnepanelen. Voor extra duurzaamheid is ervoor gekozen om de woningen te voorzien van extra zonnepanelen ten opzichte van de officiële norm. Ook kan het aantal panelen nog worden uitgebreid. Zo zijn toekomstige bewoners verzekerd van een lage energierekening: een fijn vooruitzicht, zeker in deze tijden van hoge energiekosten. Ten opzichte van een bestaande woning kun je met een woning van Teisterbant maandelijks honderden euro’s besparen op energiekosten. Op de lange termijn scheelt dat al snel tienduizenden euro’s!

Dus zie jij jezelf al groen en duurzaam wonen?
Geef dan snel via www.nieuwbouw-teisterbant.nl jouw voorkeuren door of neem contact op met de makelaar (Witte Makelaars, tel. 0344 619 344) en wellicht woon jij straks heerlijk groen en duurzaam in Teisterbant
_BT Clear