FVD doet mee aan de verkiezingen in Land van Cuijk!
Cuijk heeft eindelijk weer wat te kiezen!

Op 24 november mogen de inwoners van het Land van Cuijk als allereersten naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. En dat is belangrijk, omdat er voor het eerst iets te kiezen valt nu Forum voor Democratie meedoet: een stem op Forum voor Democratie is een stem voor échte verandering. Voor inspraak; voor een open en vrije samenleving. FVD stelt namelijk als énige partij een fundamenteel andere visie tegenover die van de gevestigde kartelpartijen.

FVD staat voor een vrije samenleving. Zonder ‘testdrang’ of prikbussen. Zonder inzet van BOA’s en QR-codes. De buitenproportionele en dystopische coronamaatregelen die ons land in hun greep houden moeten per direct worden afgeschaft. 

Door de invoering van een lokaal bindend referendum wil FVD de inwoners van Land van Cuijk mee laten beslissen over de belangrijke besluiten van de gemeenteraad. Bijvoorbeeld over het terugdraaien van de ‘monsterfusie’ tussen Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis, waar FVD groot voorstander van is. 

Om de veiligheid in Land van Cuijk te waarborgen wil FVD géén plaatsing van AZC’s in de gemeente. En daarnaast: meer blauw op straat, zowel in woonwijken als dorpskernen.

De inwoners van Land van Cuijk moeten de ruimte krijgen om te wonen, door de beschikbare ruimte in de gemeente ten goede te laten komen aan de huidige bewoners - niet aan windmolenparken en zonneweides.

En FVD wil woningen blijvend voorzien van betrouwbare en betaalbare energie, door ze niet gedwongen van het gas af te halen. 

Er valt in Land van Cuijk voor het eerst in lange tijd dus écht weer iets te kiezen. 

Om deze speerpunten te verwezenlijken, hebben we een fantastische groep kandidaten samengesteld. Zij kijken er enorm naar uit om u te ontmoeten op een van onze events in de gemeente. Cuijkenaar Peter Verstegen (56), succesvol agrarisch ondernemer met een brede kennis over milieu, klimaat, energie en gezondheid, is lijsttrekker voor FVD.

Onder aanvoering van Peter gaat FVD een fantastische campagne neerzetten. Vecht mee voor de vrijheid van Nederland - te beginnen in ons mooie Land van Cuijk!

Peter Verstegen

Marianne Akkermans

_BT Clear

Een ambitieuze nieuwe gemeente verdient een sprankelende nieuwe partij!

Al 2 jaar geleden begonnen bij 50PLUS de voorbereidingen voor het opzetten van een groep 50PLUS-ers die mee zouden kunnen doen aan de verkiezingen in Land van Cuijk. Deze groep die is uitgegroeid tot 50PLUS Land van Cuijk bestaat uit inwoners van alle 5 (oude) gemeenten. Het niet hebben van een verleden in de gemeenteraad heeft veel voordelen. Zo kijkt 50PLUS met een geheel frisse blik naar de vraagstukken die voorliggen. Daarbij niet gehinderd door ingenomen stellingen uit het verleden.

Gemotiveerde mensen met kennis van zaken zijn belangrijk. We zijn blij dat 50PLUS afdeling Brabant zich heeft versterkt met John Heckathorn. Hij heeft raadservaring opgedaan in Sint Anthonis. Samen met Ger Konings uit Sint Hubert en Ria Derks van de Ven uit Overloon is hij gaan bouwen aan de partij. En hoe!

50PLUS heeft er een sterk groeiende afdeling bij en gaat met een zeer sterke lijst de verkiezingen in. Het team dat 50PLUS in de strijd werpt kenmerkt zich door een hechte band, veel enthousiasme, snoeihard werken en vrolijke gezelligheid op z’n tijd. Dat zij ook landelijke steun van de partij krijgen mag blijken uit het feit dat senator Martin van Rooijen op 17 november ’s avonds naar de Catharinahof in Grave komt om de campagne te ondersteunen. U bent natuurlijk dan van harte welkom!

Waar staat 50PLUS voor? Onze verkiezingsslogan “Dichtbij en betrokken!” zegt alles. We zijn er voor de inwoners van Land van Cuijk (jong én oud) en voelen ons niet alleen betrokken maar zijn dat ook! In het verkiezingsprogramma staan alle punten vermeld waar 50PLUS in het Land van Cuijk voor staat. En reken er maar op dat John Heckathorn en zijn team ervoor zullen zorgen dat de stem van de ouderen luid en duidelijk gehoord zal worden in de raad!

En mocht u nog twijfelen of 50PLUS uw stem wel waard is? Aarzel niet en bel John Heckathorn gewoon op (tel: 06-53711555) om te ervaren dat wij echt dichtbij en naast u staan! Dit team is uw stem waard!

50PLUS – Dichtbij en betrokken!
Bestuur 50PLUS afdeling Brabant

_BT Clear
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear