_BT Clear

V.l.n.r. Karel van Soest, burgemeester van de gemeente Boxmeer sinds september 2003 - Marcel Fränzel, burgemeester van de gemeente Sint Anthonis sinds november 2019 - Wim Hillenaar, burgemeester van de gemeente Cuijk sinds januari 2011 - Antoine Walraven, burgemeester van de gemeente Mill en Sint Hubert sinds juni 2013 - Toon van Asseldonk, burgemeester van de gemeente Grave sinds april 2021

_BT Clear

Beste lezer,

Voor u ligt de verkiezingskrant. Of eigenlijk, de herindelingsverkiezingskrant. Na een intensief proces is het zover en gaan de vijf gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis samen verder als één sterke gemeente Land van Cuijk. De toekomstige gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen. Met stuk voor stuk unieke eigenschappen en trotse inwoners. Alleen waren we goed, samen zijn we op ons best.

Wij als burgemeesters van deze vijf prachtige gemeenten nemen dus afscheid en dragen vanaf 2022 het stokje over aan de waarnemend burgemeester gemeente Land van Cuijk. Eenieder van ons heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor onze prachtige gemeenten en vonden het een eer uw burgemeester te mogen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe gemeente ook voor u als inwoner en ondernemer een stap vooruit is.

Een nieuwe gemeente betekent ook dat er een nieuwe gemeenteraad gekozen moet worden en dat er een nieuw ‘college van burgemeester en wethouders’ (dagelijks bestuur) gevormd wordt.

En uw stem telt. Het uitbrengen van uw stem tijdens de verkiezingen is misschien wel de meest directe manier om mee te kunnen doen in een democratie.

In deze krant presenteren de partijen zich die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. U heeft het recht om te stemmen en er valt wat te kiezen. Dus wie geeft u uw stem?

Colofon

Concept en realisatie

I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

In opdracht van de Gemeente Land van Cuijk i.o.

Teksten en redactie

De Gemeente Land van Cuijk i.o. in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving

Skitter, Groningen

November 2021

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits de Gemeente Land van Cuijk i.o. hier toestemming voor heeft gegeven. De gemeente Land van Cuijk i.o.en ETT Media zijn niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear