_BT Clear

Sociom is altijd in de buurt, ook voor jou

Zelfstandig leven en functioneren: daar geloven wij in. We hebben aandacht voor dingen die goed gaan in de samenleving. Maar we kijken ook waar we kunnen bijspringen. Proactief, of als er een vraag komt. Dus zit je ergens mee of kun je wat ondersteuning gebruiken? Dan staan wij voor je klaar. Denk aan vragen op het gebied van opgroeien, wonen, echtscheiding, financiën, depressieve of angstgevoelens, eenzaamheid, mantelzorg en rouwverwerking. Maar ook als je in jouw buurt iets wilt verbeteren of een activiteit wilt organiseren. Wij geven advies, inzicht en handige informatie. Praktisch of bemiddelend. En dit doen wij niet alleen, dit doen we met veel betrokken en onmisbare vrijwilligers. Samen zijn wij Sociom.

Sociom brengt mensen in beweging

Sociom is een brede maatschappelijke organisatie voor sociaal werk in het Land van Cuijk en West Maas en Waal. Samen met onze netwerkpartners en vrijwilligersorganisaties werken we aan een samenleving waarin mensen zich thuis voelen, kansen krijgen én pakken.

Altijd in de buurt

Sociom zet mensen in hun kracht, herkent talenten en brengt ze in beweging. Wij geven aandacht en advies en bieden ondersteuning bij problemen. Wij omarmen burgerinitiatieven en versterken deze met de kwaliteiten van sociaal werk. Je vindt ons overal in en rondom het Land van Cuijk en West Maas en Waal, ook in jouw dorp, buurt of wijk. Daardoor is Sociom altijd in de buurt.

Meer weten? Kijk op www.sociom.nl.

Werken bij Sociom
Heb jij ambitie en lef?

Bij Sociom werken resultaatgerichte professionals met ambitie en lef. Verbinders die middenin de samenleving staan. We vertrouwen op elkaars vakmanschap en hebben oog voor ieders talent en kracht. Bovendien geloven we in een leven lang leren, daarom bieden we onze mensen ruimte en kansen om zich als professional en persoon te ontwikkelen. Klinkt dit als muziek in jouw oren en wil je weleens meer weten? Laat het ons dan weten! Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers, stagiairs of vrijwilligers dus we maken erg graag kennis met jou.

Check ook eens www.sociom.nl/vacatures

Zwaanstraat 7
5431 BP Cuijk
T 0485 700 500

Telefonisch bereikbaar
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 u.

Buurtkamers Sociom:
een zinvolle dagbesteding

De Buurtkamers van Sociom zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en zinvolle invulling van de dag met een leuke groep mensen. Je kunt er terecht voor een praatje of een spelletje, maar ook gewoon voor een gratis kopje koffie. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, die zich richten op bewegen, gezonde voeding en bij de tijd blijven.

Zorg je voor een zelfstandig wonende oudere? Dan kan de Buurtkamer van Sociom je hier ook bij helpen. Het is voor de deelnemer een leuke, veilige en goede manier om de dag door te brengen. En voor de mantelzorger een mogelijkheid om de zorg even uit handen te geven.

De Buurtkamers van Sociom bevinden zich in de kernen Boxmeer, Cuijk, Haps, Mill en Langenboom en beschikken over professionele begeleiding. Iedereen met of zonder indicatie kan de Buurtkamer bezoeken. 

Kom langs!

De Buurtkamers van Sociom nodigen inwoners die belangstelling hebben van harte uit om een kijkje te komen nemen. Maak daarvoor een afspraak met Sociom via [email protected] of bel naar 0485-700500. Meer informatie is te vinden op www.sociom.nl.

Wij zijn graag dichtbij

Ieder mens heeft talenten. Tegelijkertijd zijn we soms kwetsbaar en hebben we elkaar nodig. Juist daar waar mensen elkaar helpen en aanvullen, is het goed samenleven. Sociom helpt daarbij, wij maken ons sterk voor een prettige leefomgeving, een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar. Wij brengen mensen samen en zetten mensen in hun kracht. Sociom herkent talent, geeft aandacht en advies, maakt de verbinding tussen mensen onderling en werkt actief samen met partners, biedt hulp bij problemen en staat open voor ideeën van inwoners. Sociaal werkers vinden en verbinden vrijwilligers, begeleiden en ondersteunen hierin en werken samen met vrijwilligers. We zijn dichtbij en deskundig en zijn verbindend met oog voor buurten, wijken en dorpen. Met aandacht, advies en hulpverlening vergroten wij de zelfredzaamheid en talenten van mensen. Hoe meer mensen we met elkaar kunnen verbinden, hoe prettiger en sterker de samenleving en woonomgeving wordt. Daar gaan we voor.

Roland van der Heijden, directeur-bestuurder Sociom

_BT Clear

_BT Clear