Werk voor iedereen in de hele regio

Iedereen heeft talent. Daarvan zijn we overtuigd bij IBN. Niet iedereen lukt het om die talenten zelf te ontdekken en te benutten. Soms is er voor de start in een betaalde baan een steuntje in de rug nodig. Bij IBN maken we ons al ruim 25 jaar sterk om mensen die het op eigen kracht niet redden te helpen bij de voorbereiding op werken en het vinden van passend werk.

_BT Clear

_BT Clear

Opleiden tot vakkrachten

Als sociale werkgever investeren we in medewerkers. Via werkleerlijnen leiden we hen in een ontwikkeltraject van 23 maanden op tot vakkrachten. We bieden een verscheidenheid aan werkzaamheden. Dat varieert van assemblage en co-packing tot werken in de catering, groenvoorziening, kwekerijen of schoonmaak. Het ontwikkeltraject eindigt altijd met een passend diploma, certificaat of brancheverklaring. De medewerker gaat rechtstreeks bij een werkgever in de regio aan de slag of in één van de bedrijfsonderdelen van IBN.

Uitdagend werk

Er is veel vraag naar goed horecapersoneel. Bij IBN kunnen medewerkers dat vak leren in de werkleerlijn Hospitality. Alles draait om gastvrij bezig zijn. Dat kan zijn in een cateringfunctie, maar ook als gastvrouw/ gastheer, beheerder of receptiemedewerker. In de eigen vergaderlocatie Meeters van IBN in Uden, óf op een locatie in onze regio, leren medewerkers het vak.

Heel iets anders is de assemblage van een elektrische brommer voor het brommerbedrijf Brekr. Door de succesvolle introductie zijn hiervoor veel medewerkers nodig. Andere medewerkers leren het assemblagevak door het ineenzetten van designlampen voor exclusieve merken. Ook binnen de bekende werkzaamheden zoals schoonmaak, groenvoorziening en co-packing vernieuwen we steeds en hebben we veel leuk werk. Via de individuele werkleerlijn Detachering kunnen medewerkers leren én werken bij één van de vele werkgevers uit het netwerk van IBN. Ook in deze werkleerlijn krijgt de medewerker een persoonlijk plan met eigen leerdoelen.

Werkgeluk

Het vinden van een passende werkplek is één doel, maar het gaat verder dan dat. We willen dat mensen weer mee kunnen doen. Dat mensen vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Want, werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier. We zijn er trots op dat we daar een bijdrage aan kunnen leveren.

Meer weten?

Heb jij extra hulp nodig bij het vinden of houden van een baan? We werken graag en met succes voor jongeren, schoolverlaters, statushouders, mensen met een uitkering of we begeleiden je van werk naar werk. Kijk op www.ibn.nl in het deel ‘Werkzoekende’ voor de mogelijkheden en neem contact met ons op!

_BT Clear