Je wist het misschien niet, maar kiezen wat je wil is voor de kinderen bij Spring kinderopvang de gewoonste zaak van de wereld. Niet dat we elke dag verkiezingen organiseren, maar we hebben een helder beeld hoe we kinderen willen laten opgroeien en hoe we helpen in de opvoeding. “Meedoen is veel leuker als je iets te zeggen hebt”, is daarbij ons motto.

Dit motto geldt wat ons betreft overal en voor iedereen, jong of oud, volwassen of kind. Op school, op je werk of thuis. Het gaat over elkaar erkennen. Het gaat over elkaar willen leren kennen en oprecht geïnteresseerd zijn in de ander.

Daarom hebben alle kinderen bij Spring iets te zeggen, en dat leren we ze ook. Daarom vragen we ze wat ze willen doen, wat ze willen leren, hoe we het nog leuker kunnen hebben in de groep, welke groente we in de groentetuin gaan verbouwen en welk spel we vanmiddag buiten gaan spelen. Onze goed opgeleide juffen en meesters zorgen dan natuurlijk voor de juiste kaders en houden de ontwikkeling en groei van ieder kind goed in de gaten. Wil je dat jouw kind straks ook goed weet wat het moet kiezen, kies dan voor Spring.

Maak kennis op spring-kinderopvang.nl

_BT Clear
_BT Clear