In de gemeente Venlo

_BT Clear

Maaltijdmoment tijdens Open Inloop

_BT Clear

Open Inlopen in de Huizen van de Wijk

Een ontmoetingsplek in de wijk, waar iedereen van harte welkom is en erbij hoort, ongeacht leeftijd, cultuur of achtergrond, dát is de Open Inloop die door Incluzio Sociale Basis wordt beheerd en waar zij invulling aan geeft. Verspreid over de gemeente Venlo zijn er negen Open Inlopen, waar iedereen zo naar binnen kan lopen.

Van het maken van een praatje tot het gezamenlijk eten van een warme maaltijd, en van een kopje koffie of thee tot het spelen van een gezelschapsspel: je kunt er allemaal voor terecht bij de Open Inloop. De coaches staan voor je klaar en samen met een enthousiast team van vrijwilligers zorgen ze ervoor dat je zonder afspraak kunt binnenwandelen. Bovendien zijn de Open Inlopen een voorliggende voorziening met informele zorg en ondersteuning. Dit wil zeggen dat je geen indicatie nodig hebt om van de faciliteiten van de Open Inlopen gebruik te maken.

Activiteiten

Met enige regelmaat worden er speciale activiteiten georganiseerd, zoals muziekbijeenkomsten, wandelen, bewegingsactiviteiten, koersbal, prijs-kienen en creatieve workshops. Per Open Inloop verschilt het aanbod van activiteiten. Mocht je gebruik willen maken van de gezonde warme maaltijd, meld je dan vooraf tijdig aan bij de Open Inloop in jouw wijk.

Het is een fijne manier om gesprekken te hebben en nieuwe mensen te ontmoeten.

Kleine bijdrage

Wij vragen een kleine bijdrage in de kosten:

  • Koffie/thee: €1,- per dagdeel (ochtend of middag)
  • Verse soep: €1,- per kop
  • Dag-arrangement: €7,50 (koffie/thee + complete maaltijd)

Je kunt zowel contant als met pin betalen. Deelnemers aan de participatieregeling (minima) kunnen ook met de Stadspas Venlo betalen. Bovendien kun je gebruikmaken van maaltijd- of consumptiekaarten. Je betaalt dan voor tien keer een dag-arrangement of voor tien consumpties. Deze zijn geldig bij alle Open Inlopen van Incluzio Sociale Basis.

Contactgegevens

Kijk voor algemene informatie en openingstijden op www.incluziosocialebasis.nl. Wil je meer informatie over welke activiteiten in jouw buurt op de agenda staan? Neem dan contact op met de Open Inloop in jouw buurt!

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear