UWV reïntegratie traject

Kantoor

Burgersdijkstraat 9
2225 AT Katwijk aan Zee
071 88 70 964

Zorgwoning

Jan Tooropstraat 5
2225 XR Katwijk aan Zee

N 071 88 70 964
E [email protected]
D www.deduijf.nl

Zorg op de eerste plaats

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij bieden je begeleiding in de Bollenstreek, Katwijk, Leiden en Oegstgeest op gebieden als: wonen, huisvesting, financiën, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren en praktisch functioneren.

Aanbod

> Ambulante begeleiding
> Zorgwoning
> Reïntegratie UWV

Expertises

Begeleiding bij:
> Praktische ondersteuning op alle leefgebieden
> Autisme
> Licht verstandelijke beperking
> Depressies
> Angststoornissen
> Posttraumatische stressstoornissen
> Hoogsensitiviteit
> AgressieKernwaarden

Ambulante begeleiding

Kernwaarden van onze organisatie

Daadkracht

Het vermogen en de wil om dingen snel en met kracht voor elkaar te krijgen. Dit komt in ons werk dagelijks voor. Ons team zet zijn talenten optimaal in waardoor de resultaten er ook mogen zijn.

Verbondenheid

Ons team geeft de cliënt het gevoel dat we naast ze staan. Hand in hand de problemen oppakken. De cliënt voelt zich gehoord en serieus genomen.

Gelijkwaardigheid

De cliënt is van gelijke waarde. Er dient wel afstand te zijn tussen begeleider en cliënt maar met respect en waardering. Gelijkwaardigheid zorgt ervoor dat je elkaar begrijpt en dat de één niet boven de ander staat.

Respect

Respect is een waarde die voor ons team belangrijk is. Wij zien om naar onze cliënten en houden rekening met de individuele behoefte. Onze begeleiders vinden het belangrijk om de cliënt te laten merken dat je wordt aanvaard zoals je bent.

Barmhartig

Barmhartig zijn, is het ontfermen over je medemens die in woord en daad, hulp en ondersteuning nodig heeft. Deze waarde zit diep verankerd in onze begeleiders.

_BT Clear