_BT Clear

Samen op weg naar een leefbaar leven

_BT Clear

Over Aemosa

Aemosa is opgericht vanuit een wens om de begeleiding in de zorg, aanvullend op het al bestaande aanbod, ‘anders’ in te richten. Aemosa levert begeleiding vanuit de Wmo in de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Katwijk en de Duin en Bollenstreek.

Voor wie

Aemosa richt zich op hulpvragers vanaf 18 jaar, met psychische of psychiatrische kwetsbaarheden die niet goed in staat zijn om volledig zelfstandig in de thuissituatie te functioneren en bereid zijn om samen met Aemosa aan herstel te werken.

Wat Aemosa doet

Aemosa levert begeleiding thuis (ambulant) en coaching op alle levensgebieden, met behulp van professionals die zich hebben gespecialiseerd in herstelgericht begeleiden. Aemosa biedt dagelijks (specialistische) begeleiding afgestemd op de behoeften van de hulpvrager. Het uitgangspunt is ervoor te zorgen dat jij je eigen krachten en valkuilen leert kennen en in positief contact met de coach kunt werken aan je doelen om erachter te komen wat voor jou een leefbaar leven is en hoe dit vorm te geven.

Onze Teams

Aemosa is breed inzetbaar door coaches met verschillende opleidingsachtergronden. Zij nemen hun kennis als psycholoog, maatschappelijk werker of sociaal peda-gogische hulpverlener mee om te kijken wat er mogelijk is en nodig is in jouw situatie. Hierdoor is Aemosa breed inzetbaar; van een hulpvraag ‘structuur aanbrengen’ tot een ingewikkelde situatie waarbij meerdere problemen spelen in de thuissituatie of op werk. De coach en het achterliggende team staan klaar voor jou.

Verbinding en samenwerking

Aemosa werkt nauw samen de Sociale Wijkteams, de GGZ, huisartsen en psychologenpraktijken en kijkt met jou mee naar wat jij nodig hebt om weer vertrouwen te krijgen in jezelf. Ook helpt de coach jou in het contact met andere partijen of brengt je in contact met buurtinitiatieven. Aemosa staat voor verbinding en gaat voor verbinding. Samen staan we sterk!

Particulier aanbod

Aemosa heeft een particulier aanbod voor psychologische behandeling. Dit aanbod is geheel online. Let op: dit aanbod wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie op onze website.

Contact

Meer informatie vind je op onze website: www.aemosa.nl. Wil je liever iemand spreken, heb je een vraag of wil je meer weten over een aanmelding? Neem dan contact op met onze backoffice via het nummer: 06 - 4090 0251

Wat onze hulpvragers zeggen

Aemosa heeft mij in de afgelopen jaren heel wat gebracht. Ondersteuning van dingen waar ik tegen aan loop. Mijn coach is een geweldige vrouw die altijd meedenkt. Het is fijn om iemand aan je zijde te hebben wanneer er belangrijke gesprekken zijn met instanties.

Aemosa biedt fijne begeleiding, ze laten je zijn wie je bent, ze geven je alle ruimte en lopen als het ware een stuk met je mee en geven je handvatten om zelf verder te kunnen.

Aemosa is in mijn geval de spin in het web en haalt mijn draden uit de knoop op mijn tempo. Zonder te forceren laveren ze met mij mee.

Dankzij Aemosa heb ik een dagstructuur gekregen. Ik zie steeds vaker dat het beter met mij gaat.

Aemosa draagt uit wat ikzelf al heel lang vind: de muurtjes en muren in de zorg, dus de verkokering, moet(en) doorbroken worden. In het belang van iedereen die het beste voorheeft met de zorg en met de medemens.

_BT Clear

_BT Clear