In de gemeente Katwijk

_BT Clear

Wij staan voor u klaar

_BT Clear

Wij zien dat inwoners het soms moeilijk hebben. Vooral in een periode met veel financiële onzekerheid. Het is dan fijn wanneer vrienden, familie of kennissen te hulp schieten. Maar dat is niet altijd genoeg. Gelukkig staan veel vrijwilligers en organisaties in Katwijk klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Dat kan gaan om een praktische hulpvraag, zoals het doen van boodschappen, vragen op het gebied van zelfstandig blijven wonen, mantelzorg of bijvoorbeeld jeugdhulp. Maar ook vragen als er sprake is van geldzorgen of schulden. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij het Wijkteam van de gemeente.

Kansen voor een goede toekomst

Als nieuwe wethouder van Welzijn en Zorg vind ik het belangrijk om de eigen kracht van onze inwoners te blijven stimuleren. Voor onze kwetsbare inwoners moeten we de meest passende zorg bieden die bijdraagt aan de zelfredzaamheid van onze inwoners.

Wie in onze dorpen geboren wordt, blijft er vaak zijn of haar leven lang. Daarnaast zijn onze dorpen ook voor mensen van buitenaf een aantrekkelijke plek om heen te verhuizen. Want in de gemeente Katwijk is het goed wonen. Onze dorpen hebben mooie wijken en zijn rijk aan voorzieningen en verenigingen. We kennen elkaar, kijken naar elkaar om en waar nodig zorgen we voor elkaar.

Maar niet iedereen heeft de hulp die je zou wensen. Terwijl iedereen wel een stabiele basis verdient. Daar blijven we aan werken.

Steuntje in de rug

Kent u iemand die het moeilijk heeft? Die misschien hulp kan gebruiken? Wijs die persoon dan op de hulp en ondersteuning die er is. Iedereen kan af en toe wel een steuntje in de rug gebruiken. Laten we juist nu extra aandacht hebben voor elkaar!

Met vriendelijke groeten,
Emile Soetendal
Wethouder Welzijn en zorg

_BT Clear

Colofon

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Met medewerking van de gemeente Katwijk

Teksten en redactie
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter, Groningen

December 2022

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear