Raamwerk biedt met circa 800 medewerkers ondersteuning en begeleiding aan ongeveer 750 cliënten op het gebied van wonen, dagbesteding en (para)medische zorg. Onze doelgroepen zijn volwassenen en kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de Duin- en Bollenstreek.

Wat maakt de gehandicaptenzorg leuk? Het antwoord kan heel simpel zijn. Als jij houdt van denken in oplossingen en kansen, dan ben je hier op de juiste plek! Hier leven onze cliënten zo ‘gewoon’ mogelijk met zoveel vrijheid en regie. Jij krijgt als collega dezelfde vrijheid en regie om met onze cliënten mee te denken.

Wij zijn Raamwerk
Wij zijn een kleinschalige, cliëntgerichte regionale organisatie die actief inspeelt op actuele ontwikkelingen. Er is ruimte voor ideeën en je hebt vrijheid in het bedenken wat passende zorg voor de cliënt kan zijn. Je werkt in zelfstandige teams waardoor je samen verantwoordelijk bent voor onze cliënten en flexibel kan werken. Wie bieden jou de kans om jezelf te kunnen zijn én jezelf te kunnen ontwikkelen.

Beste werkgever
Onlangs heeft Raamwerk het ‘Beste Werkgevers’ keurmerk ontvangen. Nieuwsgierig geworden naar werken bij Raamwerk? Bekijk onze vacatures op
www.werkenbijraamwerk.nl

_BT Clear