Word begeleider in
de gehandicaptenzorg!

_BT Clear
_BT Clear

Bij ’s Heeren Loo krijg je de ruimte om op jouw manier te werken. Met jouw talenten en ideeën draag je bij aan een goed leven voor mensen met een beperking. Werken bij ’s Heeren Loo in de gehandicaptenzorg is leuk en uitdagend. Elke dag is een beleving. Hoe vul jij je werk graag in?

Op woonzorgpark De Hartenberg en in de regio Ede bieden wij op allerlei manieren ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. We zoeken begeleiders voor de doelgroepen EMB, MVG, LVB en Kind en Jeugd. Wil je ontdekken op welke manier jouw begeleiding waardevol is? Naast begeleiders met een afgeronde zorgopleiding, zijn er ook mogelijkheden voor zijinstromers vanaf niveau 2. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.
Neem contact op met: Andrea Nagel (recruiter) | 06 - 10 40 33 30.


Woonzorgpark De Hartenberg

Woonzorgpark De Hartenberg ligt in de prachtige, bosrijke omgeving van Wekerom, vlakbij Ede. Hier wonen, werken, leren en recreëren mensen met een verstandelijke beperking. Van een boerderij met dieren tot een prachtige beleeftunnel bij onze eigen kas en twee horeca-locaties: in deze groene omgeving is iedereen welkom en kun je van alles doen, ervaren en beleven. Voor ruim 200 mensen met een beperking is dit hun thuis en de wereld waarin zij leven.

Wij ondersteunen cliënten niet alleen op onze centrale locatie De Hartenberg in Wekerom, maar ook in het buitengebied of op één van de (woon)locaties in onder andere Ede, Arnhem, Wageningen, Lunteren en Veenendaal.

In deze regio vind je naast wonen o.a. een aantal ouderinitiatieven, gezinshuizen, kinderdagverblijven, BSO en allerlei leerwerklocaties. Van lichte ambulante ondersteuning tot 24-uurs zorg, cliënten kunnen voor alle vormen van ondersteuning bij ons terecht.

Samen creëren we een omgeving waar cliënten en collega's tot hun recht komen en hun talenten kunnen benutten. Een fijne, veilige plek om te wonen. En met werk dat bij je past én dat ertoe doet. Dat doen we voor vijf doelgroepen: EMB, MVG, LVB/LVB+, Dagbesteding en Kind & Jeugd. We kijken graag naar wat er wél kan en bundelen onze kennis en kunde om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften en wensen van cliënten die bij ons wonen en werken. Zo helpen we elkaar verder!

Kijk hier voor de vacature Begeleider jongvolwassenen

Kijk hier voor de vacature Begeleider EMB

_BT Clear