_BT Clear
 • Jeugd & Jongeren

  "

  Ik heb nog steeds contact met de jongerenwerker die mij op de rit hielp. Nu maak ik zelf werk van mijn leven en voel mij waardevol voor de mensen om mij heen.

  "

 • Thuis & Buurt

  "

  Door mijn wekelijkse bardienst in het buurthuis wist ik na mijn verhuizing in een half jaar alles wat speelde in de buurt.

  "

 • Ontmoeten

  "

  Soms komt er een groepje kinderen op af maar onlangs bleef er een oudere dame staan die zo maar haar hele levensverhaal met me deelde.

  "

 • Mantelzorg

  "

  Door goede samenwerking met professionals om me heen, ervaar ik meer rust als mantelzorger.

  "

 • Vrijwilligerswerk

  "

  Thuis vlogen de muren op me af na mijn pensioen. Via de vrijwilligersvacaturebank kon ik aan de slag op de veiling. Daar komen mijn groene vingers goed van pas.

  "

_BT Clear

Met elkaar, voor elkaar

We voelen ons prettig, veilig en sociaal in een samenleving waarin we naar elkaar omzien. Soms lukt het niet om zelf het leven te sturen. Dan biedt Malkander in Ede passende ondersteuning. Voor kortere of langere tijd. Individueel of in een groep. Iedereen kan bij Malkander terecht. Jong en oud. Ook als u nieuwe initiatieven en plannen hebt, zijn we er voor u. Zo brengen we samen de ideale samenleving in praktijk. Met elkaar, voor elkaar!

Neem gerust contact op. Bel 0318 208080 of bekijk www.malkander-ede.nl

_BT Clear