ONZE LEEFSTIJLCOACHES
Jannet, Ilse, Floor en Manon wensen je een gezond en sportief 2023

VOORNEMENS VOOR
EEN GEZOND 2023

  • meer bewegen
  • gezonder eten en drinken
  • tijd om te ontspannen
  • genoeg slapen
_BT Clear

ZET DE STAP NAAR EEN GEZONDERE LEEFSTIJL

Ben jij ontevreden over je lichaam? Voel jij je niet meer zo fit als voorheen en/of heb je last van fysieke klachten? Door je leefstijl te veranderen kun jij deze problemen aanpakken. Leefstijl betekent letterlijk “de manier van leven”. Hoe zien jouw dagen er nu uit en met welke (kleine) aanpassingen kun je deze gezonder invullen. Wil je hierbij hulp? Meld je dan aan voor de gecombineerde leefstijlinterventie CooL.

Tijdens dit programma begeleiden onze leefstijlcoaches jou in de vorm van groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken. De kracht van dit programma is dat we samen kleine aanpassingen maken in jouw persoonlijke leefstijl, in combinatie met de langdurige begeleiding zorgt dit voor een gezondere leefstijl die gemakkelijk vol te houden is.

Het CooL programma wordt volledig vergoed als je minimaal 18 jaar bent, een BMI hebt van 30 of hoger (of 25 met een verhoogd risico op hart- en vaatklachten of diabetes type 2). Vraag je huisarts om een doorverwijzing en wij plannen een vrijblijvend intakegesprek met je in.

Kijk voor vragen of meer informatie op onze site of neem contact op met onze leefstijlcoaches via: [email protected]­sportservicedevallei.nl

_BT Clear
_BT Clear