Goed verzorgd
wonen op de
manier die
bij ú past

_BT Clear

WIJdezorg biedt in en vanuit haar zeven zorglocaties in de gemeenten Kaag en Braassem, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Zoeterwoude woon-, zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen en andere zorgvragers.

We bieden u volop mogelijkheden om te wonen op de manier die bij u past, met alle zorg en verpleging die nodig is, nu én straks. We zetten ons in voor persoonlijke zorg, die aansluit op de woonomgeving en uw persoonlijke leefstijl.

Comfortabel wonen

Bent u verknocht aan het Groene Hart en wilt u er onbezorgd – blijven - wonen? Bij WIJdezorg vindt u mooie, duurzaam uitgeruste woonzorgappartementen met ruimte en comfort, onze vaste teams bieden u zorg op maat.

Midden in het dorp

Elke locatie ligt midden in het dorp en heeft een gezellig café-restaurant, waar altijd wat te doen is. Echt een ontmoetingsplek voor iedereen.

Altijd dichtbij

In het Groene Hart is WIJdezorg altijd dichtbij. Vanuit onze locaties bieden onze vaste teams ook brede ondersteuning bij u thuis.

Meer weten?

Neem een kijkje op www.wijdezorg.com, bel 088-209 1000 of kom gewoon eens langs in een van onze restaurants, u bent van harte welkom!

meer informatie

_BT Clear

Werken bij

Bekijk hier het verhaal van Patricia van locatie Rhijndael

Werken bij WIJdezorg, dat is werken in een zorgorganisatie waar je elkaar kent en waar iedereen ertoe doet. Met zo’n 900 medewerkers zetten we ons in voor persoonlijke zorg en service. Kwaliteit en vernieuwing vinden we heel belangrijk en we investeren volop in opleidingen, zorginnovaties en duurzaamheid. Kortom: ook voor jouw zorgtalenten is er binnen WIJdezorg alle ruimte!

bekijk alle vacatures
_BT Clear