_BT Clear

Langer thuis blijven wonen, tussen je eigen vertrouwde spullen, in je eigen vertrouwde buurt. Dat is helemaal zo gek nog niet. Zelf blijven doen wat je nog kunt en hulp krijgen waar het nodig is.

Die hulp is soms ook nodig voor je financiën. En dan is daar ineens die jongeman die heus wel voor je wil pinnen, of die nicht die ‘het wel zal regelen’. U kent de spotjes van de TV wel.

Natuurlijk is het overgrote deel van de hulp die familie, buren en bekenden u bieden gewoon fijn en vertrouwd. En is er helemaal geen reden om wantrouwend en angstig te worden. Maar wat als u iets overkomt? Iets waardoor u zelf geen beslissingen meer kunt nemen? Dan kan die lieve buurvrouw niets voor u doen. Het is belangrijk om nu vast te regelen wat u in zo’n geval wilt. Wie gaat er voor uw geld zorgen?

In Alphen aan den Rijn is een Alliantie opgericht. In deze alliantie werken de gemeente, hulpverleners en ouderenbonden samen met de Rabobank, Notaris Kroes en wij als bewindvoerders.

De bedoeling is dat we met elkaar zoveel mogelijk pasklare oplossingen bedenken om ervoor te zorgen dat ook u financieel veilig ouder kunt worden. En nee, dat betekent helemaal niet dat u allemaal een bewindvoerder moet gaan benoemen. Het betekent wel dat u ons kunt bellen en vragen wat voor u de beste oplossing is voor nu en/of in de toekomst.

We helpen u graag.

_BT Clear
_BT Clear