Regionale Sociale Dienst
Kromme Rijn Heuvelrug (RSD)
Wij helpen u graag een stap verder!

_BT Clear

De RSD is een intergemeentelijke sociale dienst en biedt een vangnet voor in totaal circa 200.000 inwoners van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien.

Wij bieden begeleiding en hulp bij het vinden van werk, of een andere manier van participatie zodat men op eigen kracht een bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Daarnaast bieden wij hulp bij het aanvragen van een uitkering of andere vormen van inkomensondersteuning. Ook wanneer er sprake is van schulden, kunnen wij begeleiding bieden bij het oplossen hiervan.

Aanspreekpunt

De RSD is het regionale aanspreekpunt voor vragen over:

  • Werk en inkomen
  • Re-integratie en participatie
  • Schulddienstverlening en budgetadvies
  • Uitkeringen en inkomensondersteunende regelingen
  • Werkgeversdienstverlening

Netwerkorganisatie

De RSD is een netwerkorganisatie binnen het bredere sociale domein en vormt een schakel tussen gemeenten, netwerkpartners, inwoners en de arbeidsmarkt. Door aan te sluiten bij de werkwijze van partners kunnen we klanten nog beter van dienst zijn. De RSD werkt onder meer samen met sociale wijkteams, woningcorporaties, schuldhulpmaatjes, welzijnsorganisaties, werkgevers, onderwijsinstellingen, lokale initiatieven uit de samenleving en de Utrechtse Werktafel. Met deze manier van werken willen we ook recht doen aan de verschillen tussen de gemeenten, dorpen en kernen binnen de regio, kortom lokaal maatwerk bieden.

Mensen een stap verder helpen.
Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug voor staat.

_BT Clear

Het Rond 6e
3701 HS Zeist

030 692 95 00
[email protected]
rsdkrh.nl

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear