Helpende hand nodig?

_BT Clear

Centrum voor Jeugd en Gezin

Voor dit soort vragen over het opvoeden en opgroeien van uw kind (tot 23 jaar), kunt u terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het CJG is er voor ouders en opvoeders, maar bijvoorbeeld ook voor grootouders, leerkrachten en sportcoaches. De professionals van het CJG geven graag advies en zoeken, als het nodig is, samen met u naar een oplossing.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is bereikbaar via (030) 820 02 27 of [email protected]. Meer informatie vindt u op www.cjgzeist.nl. Ook kunt u één van de wijkspreekuren bezoeken.

Naast de wijkspreekuren, kunt u ook bij het inlooppunt van het CJG terecht. Maandag t/m vrijdag, van 9.00 – 17.00 uur in De Koppeling, Zeist-West.

Sociaal Team

In dit soort situaties, waarbij u advies, ondersteuning of hulp nodig heeft, kunt u terecht bij het Sociaal Team. Het team bestaat uit verschillende professionals. Degene die het best past bij uw vraag, kijkt samen met u naar een mogelijke oplossing. Wat kunt u zelf doen? Wat kunnen mensen in uw omgeving doen? Wat is er nog meer nodig?

Twijfel niet en neem contact op met het Sociaal Team. Dat kan via het vijfcijferige telefoonnummer 14 030, via [email protected] of via www.zeist.nl/ondersteuning. Op deze site vindt u ook meer informatie. U kunt ook één van de wijkspreekuren bezoeken.

_BT Clear

Wijkspreekuren

Ook bij de wijkspreekuren kunt u terecht met vragen over het opvoeden en opgroeien van uw kind. U kunt er bovendien terecht voor vragen over zorg en ondersteuning voor inwoners boven 23 jaar, en voor vragen over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk. Wanneer en waar deze wijkspreekuren zijn, staat op deze webpagina: www.zeist.nl/ondersteuning.

Austerlitz

Loont u in Austerlitz? Dan kunt u met uw vragen over zorg en ondersteuning terecht bij dorpsondersteuner Marianne Veenema van Austerlitz Zorgt. Zij is bereikbaar via 06 30 61 04 51 (ma t/m vrij tussen 12.30 en 13.30 uur) of dorpsondersteuner ­@austerlitzzorgt.nl. Op afspraak komt ze bij u langs.

_BT Clear