Ruimte voor afscheid
op geheel eigen wijze.

Voorneveld Uitvaartzorg is een familiebedrijf dat sterk verbonden is met elkaar, met onze geschiedenis, maar ook met onze omgeving. Wij zijn een begrip in Zeist en omstreken en staan al vijf generaties voor u klaar.

In al die jaren en de vele families die wij hebben bijgestaan, hebben we mogen ervaren welke meerwaarde wij kunnen zijn voor de nabestaande. Als kleine familieonderneming nemen we echt de tijd voor u. De menselijke maat staat voorop en wij zijn 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. We hechten veel waarden aan open en transparant werken.

_BT Clear
“Ik heb het heel bijzonder gevonden. Het was zeldzaam, de combinatie van betrokkenheid enerzijds en doorzetten anderzijds. Er zit echt hartewarmte in de wijze waarop ze je helpen. Wij voelden daardoor de ruimte om het helemaal te doen op de manier die wij wilden en ook hoe onze vader het gewild zou hebben.”
 
_BT Clear

Steeds vaker zien we dat families op geheel eigen wijze het afscheid willen invullen. Die wens vraagt om een plek waar je de warmte en geborgenheid mag voelen die zo belangrijk zijn in de laatste dagen voor het afscheid. Bijzonder dankbaar zijn we dat onze dochter en zus dit voor ons heeft weten te realiseren. Afscheidshuis Beek&Royen beschikt o.a. over een familiekamer. De familie krijgt een eigen sleutel en kan op elk gewenst moment bij hun dierbare zijn.

U bent welkom om het afscheidshuis te bezoeken en daarnaast zijn wij, geheel vrijblijvend, bereikbaar voor al uw vragen.

_BT Clear
Afscheidshuis Beek & Royen biedt nabestaanden een warme en sfeervolle plek voor een persoonlijk afscheid. Zo is er de mogelijkheid om in kleine kring afscheid te nemen.
“Ik kan zo mooi op de uitvaart terugkijken. Ik kreeg mijn eigen sleutel van het afscheidshuis voor de familiekamer.De sfeer en kleuren daar: zo rustgevend. Zoals Doryan en zijn vader ook zijn: ze stralen echt rust uit.”
_BT Clear

Al vijf generaties
staan wij naast de familie bij het afscheid van een dierbare.

Willem Voorneveld,
Wilma Voorneveld,
Doryan Voorneveld.

_BT Clear
_BT Clear