Martijn heeft ondersteuning aan huis

‘Ik krijg weer overzicht’

Heb jij wat ondersteuning nodig om zelfstandig te wonen? En wil je graag in je eigen vertrouwde omgeving blijven? Dat kan! Prezzent biedt zelfstandige appartementen, gezellige woonlocaties én ondersteuning aan huis in de regio Rivierenland.

Wij willen graag dat onze cliënten zich thuis voelen en mee kunnen doen in de buurt. De negen woonlocaties van Prezzent staan daarom midden in woonwijken. Dichtbij winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen. Onze laatste nieuwe woonlocatie, De Ark, vind je in het centrum van Tiel. Daarnaast bieden we ondersteuning aan huis. Als je een beperking hebt, maar bijvoorbeeld ook als je een tijdje vastloopt en er zelf niet uitkomt. Een persoonlijk ondersteuner van Prezzent kan je helpen je leven weer op de rit te krijgen. Hij of zij komt op afspraak langs, meestal een paar uur in de week.

Weer vertrouwen

Zo komt Betty regelmatig bij Martijn. Hij vertelt: “Ik heb een heel moeilijke tijd gehad, zag het allemaal niet meer zitten. Ik ging niet meer naar mijn werk en had nergens zin in. Als Betty langskomt praten we samen, wandelen soms, en proberen weer wat structuur in mijn leven te krijgen. Zo had ik overal spullen liggen, ongeopende post en stapels Donald Duckies. Met haar hulp krijg ik weer wat overzicht en rust in mijn hoofd. Inmiddels ben ik in mijn eigen tempo aan het re-integreren. Betty helpt mij daarbij en gaat ook mee naar afspraken met de Arbo-arts. Samen kijken we wat ik kan en wil en hoe ik beter voor mezelf kan opkomen. Betty geeft mij weer vertrouwen dat het leven de moeite waard is. En dat ík de moeite waard ben.”

Prezzent is een kleine, eigenwijze zorgorganisatie. Past dat bij jou? Op onze website vind je de actuele vacatures. Ook vrijwilligers zijn meer dan welkom!

Ben jij op zoek naar woonruimte met begeleiding, ondersteuning bij jou thuis, werk en dagbesteding die bij jou past? Bij Prezzent is er van alles mogelijk.

Kijk op onze website www.prezzent.nl of bel 0418 68 02 00.

_BT Clear