Kunnen wij u helpen?

’s Heeren Loo ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking. Dit doen we al ruim 130 jaar. Op één van onze locaties of bij je thuis, altijd samen met de mensen die belangrijk voor je zijn. In deze regio zijn wij te vinden in Tiel, Geldermalsen, Kerk-Avezaath en Zaltbommel.

_BT Clear
 • “Ik zoek hulp bij de ontwikkeling van mijn kind”
  Misschien merkt je dat de ontwikkeling bij jouw kind anders verloopt? Kind- en Jeugdcentrum Flipje en Kinderdagcentrum De Rietpol bieden dagbesteding, leren en behandeling voor kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of meervoudige beperking.
 • “Ik zoek een veilige dagbesteding”
  Wij bieden een variëteit aan dagbestedingslocaties met elk hun eigen karakter en niveau. Van belevingsgerichte dagbesteding tot arbeidsmatige dagbesteding met arbeidstoeleiding.
 • “Het gaat niet langer thuis”
  Wonen met iemand met een beperking is zwaar. ’s Heeren Loo kan deze zorg (gedeeltelijk) overnemen. Bij ons kun je op verschillende plaatsen begeleid of semizelfstandig wonen. In de wijk of buiten de
  wijk. Wij kijken naar wat iemand kan en waar hij of zij zich het meest zal thuis voelen. Voor kinderen bieden we ook de mogelijkheid om tekomen logeren, om ouders even te ontlasten van hun zware taak.
 • “Ik wil zoveel mogelijk op eigen benen staan”
  Wij werken veel met de methodiek op eigen benen. Hiermee kijken we wat cliënten wel kunnen. Ook stimuleren we hen in de ontwikkeling door deel te nemen aan trainingen van de Academie van zelfstandigheid.
 • “Het loopt even niet zo lekker thuis”
  Woon je thuis en heb je soms hulp nodig met dagelijkse dingen? Bijvoorbeeld met de opvoeding van de kinderen, de organisatie van het huishouden of het vinden van prettig werk. Wij helpen met begeleiding thuis.
 • “Hoe zit het met medische en paramedische zorg?”
  In onze Polikliniek Advisium kunnen mensen met een verstandelijke beperking terecht voor medische zorg en paramedische diensten. Ook geven wij hier verschillende soorten therapie zoals systeemtherapie en speltherapie.
 • “Kunnen wij je verder helpen?”
  Vragen? Neem dan contact op met onze collega’s van Klantcontact. Zij kijken graag met je mee. Klantcontact 0800 - 3 55 55 55.
_BT Clear