Wilt u scheiden? Wilt u omgang met uw kind? Wordt u onterecht ontslagen? Stopt de loondoorbetaling bij uw werkgever? Vindt het UWV dat u kunt werken, terwijl u ziek bent? Onze advocaten en mediators kunnen u snel helpen met uw juridische problemen.

Groenendijk & Kloppenburg Advocaten is een écht Leids advocatenkantoor (sinds 1897). Onze advocaten en mediators staan particulieren bij op verschillende rechtsgebieden, zoals het Familierecht, Arbeidsrecht, Sociale verzekeringen (UWV/WIA), Huurrecht, Erfrecht en Letselschade.

Onze gespecialiseerde advocaten en mediators adviseren en bemiddelen bij conflicten en zullen proberen het conflict met een schikking op te lossen. Als uw belang dit vereist, gaan onze ervaren advocaten voor u procederen bij de rechtbank.

Onze advocaten zijn betrokken en hebben persoonlijke aandacht voor uw zaak en zijn makkelijk te benaderen. U kunt op uw verzoek direct en geheel vrijblijvend teruggebeld worden door een gespecialiseerde advocaat.

Betaalbare tarieven

Voor particulieren hanteren wij betaalbare tarieven. Prijsafspraken zijn in overleg mogelijk.

Ook gefinancierde rechtsbijstand

Wij werken regelmatig ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging), zodat het recht voor iedereen toegankelijk is en blijft. Mogelijk wordt de eigen bijdrage door de gemeente Leiden aan u vergoed (via de bijzondere bijstand).

Bel ons voor een vrijblijvende belafspraak met een van onze gespecialiseerde advocaten via: 071 - 515 58 43 of mail ons via: [email protected]
_BT Clear