Even voorstellen…

_BT Clear

Hallo, ik ben Romina!

Als Buurtwerker Sport promoot ik een gezonde leefstijl. Dit doe ik vooral door activiteiten, sport en spel. We brengen mensen uit de buurt samen en in aanraking met zo veel mogelijk manieren van sport en bewegen. Ik maak onderdeel uit van het Buurtteam Lariks en Pitelo.

Ik praat veel met buurtbewoners en hoor wat er leeft en speelt in de buurt. Samen met hen kijken we waar behoefte aan is en of we hierin iets kunnen organiseren of ondersteunen. Soms kan een klein steuntje in de rug een groot effect hebben. Dat is wat dit werk mooi maakt.

“Soms kan een klein steuntje in de rug een groot effect hebben”

Het mooie aan het Buurtteam is dat je veel dichter bij de mensen staat. Je ziet ze, spreekt ze en hoort wat er speelt. Omdat we in het Buurtteam samenwerken met veel partijen is de juiste hulp altijd snel in te zetten. Waar je voorheen allerlei loketten af moest bellen voor verschillende vragen, kun je nu op één punt terecht in je eigen wijk. Daarbij brengen we mensen bij elkaar. Soms kan iemand met een beetje hulp van een buurtbewoner al erg geholpen zijn.

Heb je een leuk initiatief voor jouw wijk? Of heb je een vraag, hulp of advies nodig? Dan mag je altijd contact met mij opnemen!

Romina Caria
Actief in de wijken: Lariks en Pittelo
E [email protected]
T (06) 511 763 20

Hallo, ik ben Rick!

Ik ben Buurtwerker Sport van het Buurtteam Kloosterveen, Marsdijk en buitengebieden. Elke dag ben ik actief aan de slag om mensen aan het sporten te krijgen. Ik probeer Assenaren zo veel mogelijk kennis te laten maken met sport en bewegen en motiveer ze om gezond te leven. Daar ga ik voor. En stapje voor stapje lukt me dat ook.

In de Buurtteams komt de wereld van welzijn en sport en bewegen dichter bij elkaar. We geven Assenaren veel meer aanbod en mogelijkheden om gezond te leven. Zorg is daardoor soms minder snel nodig. Daar gaat het ons om; minder zorg, meer plezier, anderen ontmoeten, fit worden en blijven en waar nodig stoom af te blazen. Niet alleen, maar met elkaar.

“Dat is ons doel; minder zorg, meer plezier”

Vanuit AssenBeweegt!, een onderdeel van Vaart Welzijn, organiseren we activiteiten waar alle inwoners aan mee kunnen doen. Ze kunnen kennis maken met veel verschillende sporten. Dit doen we voor iedereen: jong, oud, met of zonder lichamelijke beperking en elk inkomen. Iedereen moet kunnen meedoen! In de zomervakantie organiseren we bijvoorbeeld veel activiteiten voor alle Assenaren die niet op vakantie gaan of kunnen, maar wel graag actief zijn. Dit is elk jaar weer een feest!

Kijk op www.assenbeweegt.nl voor informatie over activiteiten, sporten, projecten en recreatie in jouw buurt. Of heb je een vraag, hulp of advies nodig? Dan mag je altijd contact met mij opnemen!

Rick Horst
Actief in de wijken: Kloosterveen, Marsdijk en buitengebieden
E [email protected]
T (06) 511 783 70

_BT Clear

SUMMERBREAK 2017 MA 21 T/M VRIJ 25 AUGUSTUS

De Summerbreak is een gratis sport- en spelweek voor alle (jonge) inwoners van Assen die houden van vakantieactiviteiten zoals zwemmen, klimmen en klauteren, springen op springkussens en nog veel meer. De Summerbreak is elk jaar weer een groot succes!
Meer informatie volgt gauw op www.assenbeweegt.nl/summerbreak.
_BT Clear

_BT Clear