VISTA COLLEGE ONTWIKKELT

Limburgse (pedagogische) Krachten voor morgen!

VISTA college is een gevestigde mbo-onderwijsinstelling die in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh met meer dan 200 mbo opleidingen. En in dit aanbod zit een brede selectie pedagogische opleidingen van niveau 3 en 4 in de plaatsen Sittard, Maastricht en Heerlen. Altijd een (pedagogische) opleiding bij jou in de buurt!

BIJ JOU STAAT IEDER KIND CENTRAAL

Als pedagogisch medewerker werk je in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, in de naschoolse- of de buitenschoolse opvang. Je draagt bij aan de opvoeding en verzorging van kinderen en organiseert allerlei (leerzame) activiteiten. Als onderwijsassistent bereid je, samen met de leerkracht, lessen voor, zet je materialen klaar, begeleid je tijdens de les (groepjes) leerlingen en organiseer je activiteiten.

VANUIT DE KRACHT VAN SAMENWERKING YOULP

Kindante, MIK&PIW Groep en VISTA college zijn een mooie samenwerking aangegaan; YOULP. Zo zetten wij in op hybride opleiden; dat betekent leren in de praktijk in plaats van traditioneel vanuit de schoolbanken. YOULP is een innovatieve en energieke werkomgeving.

HASTA LA VISTA!

Wij zien jou, dat is ook wat onze naam betekent. Wij zien jou met al je talenten en bieden je toekomstperspectief.

Nieuwsgierig naar meer over deze opleidingen of wil je je al aanmelden?

Klik hier

_BT Clear