Hub Janssen, wethouder sociaal domein in de gemeente Stein

Voorwoord

Ik ben zelf vader van twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze zijn al wat ouder nu, maar als ik terugkijk naar de jaren dat ze nog thuis woonden, dan was soms wat (extra) hulp bij de opvoeding welkom geweest. Want opvoeden en opgroeien gaat niet altijd als vanzelf…

In deze krant staat nuttige informatie, voor ouders maar ook voor jongeren. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als er mentale en psychische problemen bij pubers zijn, of wanneer er huiselijk geweld speelt, of als je kind overgewicht heeft. Ook krijgen we een kijkje áchter de deur van de spreekkamer bij een schoolmaatschappelijk werker; hoe gaat het daar aan toe als zij in gesprek gaan met een kind?

Je kunt altijd vrijblijvend je vraag stellen bij het CJG Westelijk Mijnstreek, zij zorgen dat je vraag bij de juiste professional terecht komt. Dit kan een psycholoog kind- en jeugd zijn van het CJG, of een jeugd- en gezinswerker of jongerenwerker van Partners in Welzijn, noem maar op. Of misschien past een groepstraining of cursus wel meer bij jou en je kind.

Meer interessante artikelen en informatie over de mogelijkheden tot hulp vind je op www.opgroeienin046.nl. Van kinderwens tot zwangerschap, van peuterfase tot puberteit, over elke leeftijdsfase is er iets te vinden.

Heb je vragen of loop je tegen problemen aan, blijf er dan vooral niet mee zitten!

Hub Janssen,
wethouder sociaal domein in de gemeente Stein

_BT Clear
_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear