Leren omgaan met
veranderingen na hersenletsel

Niet-aangeboren hersenletsel verandert jouw leven en dat van je naasten. Toch is er altijd iets mogelijk. InteraktContour ondersteunt jou en je omgeving bij het leren omgaan met deze veranderingen na hersenletsel.

Het behandelprogramma Hersenz

Met het behandelprogramma Hersenz krijg je inzicht in de veranderingen en welke invloed dit heeft op jou en je omgeving. Je leert omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals vermoeidheid, lichamelijke beperkingen en taalproblemen zoals afasie.

Behandeling taalproblemen

Voor mensen met taalproblemen (afasie) biedt Hersenz een speciaal programma. Hier leer je omgaan met de taalproblemen en werk je aan persoonlijke doelen op het gebied van communicatie. Dit doe je zowel in een groep als individueel, onder leiding van een logopedist.

Jouw naasten betrekken we bij de behandeling. Daarnaast doe je vaak mee aan een beweeggroep. Dit heeft een positief effect op je herstel.

Contact

Vanuit de regio Zeewolde kun je terecht bij onze behandellocaties in Lelystad, Harderwijk of Almere. Wil je meer weten over het behandelprogramma Hersenz of de afasiebehandeling voor mensen met hersenletsel? Neem dan gerust contact met ons op.

[email protected] | Tel: 0341-255 777

_BT Clear