De hulp- en dienstverleners van MDF zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur op nummer (0320) 211 700.

_BT Clear

MENS & RELATIE

Iedereen heeft wel eens met problemen te maken. U kunt zich bijvoorbeeld eenzaam voelen, of het lukt niet goed om door te leven na het verlies van een naaste. Erover praten met vrienden, familie of bekenden kan helpen. Het kan echter zijn dat u er samen niet uitkomt of niemand heeft met wie u kunt of durft te praten. In dat geval kunt u een afspraak maken met een maatschappelijk werker van MDF.

GELDZAKEN & SCHULDEN

Wilt u geld (be)sparen? Heeft u geen inzicht in uw uitgaven? Weet u niet of u recht heeft op regelingen en toeslagen? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Heeft u schulden? Lukt het u niet om uw eigen inkomen te beheren? De vrijwilligers en professionals van MDF kunnen samen met u zoeken naar een antwoord op uw geldvragen en een oplossing voor uw geldproblemen.

OPVOEDEN & OPGROEIEN

Opvoeden en opgroeien is leuk, maar niet altijd even gemakkelijk. Boze buien, druk gedrag, niet luisteren en liegen kunnen allemaal horen bij het gedrag van opgroeiende kinderen. Daar kunt u als ouder of opvoeder soms best wat hulp bij gebruiken. Bij de jeugdhulpverleners van MDF kunt u terecht met vragen over opvoeden en opgroeien.

_BT Clear
_BT Clear