In de gemeente Zeewolde

_BT Clear

René Vromen, budgetconsulent

Geldzaken & Schulden

Mooi werk dat er toe doet

Ik ben René Vromen, budgetconsulent bij MDF. Ik werk al 20 jaar bij de afdeling schuldhulpverlening. Een afdeling waar ik trots op ben!

Momenteel zijn de onderwerpen ‘hoe moet ik rondkomen’ en ‘alles is duurder geworden, ik kan het niet meer betalen’, erg actueel.

Als budgetconsulent wil ik, net als mijn collega’s, graag met u als inwoner van Zeewolde in gesprek komen over uw financiële zorgen. Wij hebben goed zicht op waar en wanneer u recht heeft op financiële ondersteuning vanuit de gemeente of overheid.

Ook helpen we u om inkomsten en uitgaven overzichtelijk op een rijtje te krijgen en kijken we mee waar bepaalde uitgaven goedkoper kunnen.

Het mooie van mijn werk vind ik dat we mensen met financiële problemen een passende individuele oplossing kunnen aanbieden. We zorgen ervoor dat mensen niet alleen staan met hun financiële zorgen. Er is betrouwbare gratis hulp in Zeewolde aanwezig, maak er gebruik van!

Kom langs met uw vraag

Laat u niet weerhouden door de verhalen en misverstanden die er leven rondom schuldhulpverlening. Wacht niet te lang om ons in te schakelen. Des te beter kunnen wij u van dienst zijn.

Financieel Spreekuur

Elke week zijn er in het vraaghuis financiële spreekuren van MDF. Op dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak binnenlopen. Onze vrijwilligers staan klaar om uw vragen op het gebied van geld, wetten en regels te beantwoorden. Ook helpen zij u bij het regelen van zaken via de computer, zoals het aanvragen van een uitkering of minimaregelingen.

VRIJWILLIGERS GELDZAKEN

Vindt u het moeilijk om formulieren in te vullen of uw administratie goed te organiseren? Onze vrijwilligers komen bij u thuis om te helpen uw administratie te ordenen en om te leren deze bij te houden. Ook ondersteunen zij u bij andere financiële vragen, zoals bijvoorbeeld het leren budgetteren.

Financiële APK

In deze tijd van stijgende kosten is het een goed idee om uw geldzaken eens opnieuw te bekijken. Ontvangt u alles waar u recht op hebt? Kunt u ergens op besparen? Wij geven u tips en adviezen. Deze APK is voor alle inwoners van Zeewolde, ongeacht uw inkomen.

Vroegsignalering

Heeft u twee of meer rekeningen niet betaald? Dan laten woningbouwverenigingen, zorgverzekeringen, water- en energieleveranciers dat aan ons weten. Wij zoeken dan contact met u en maken een afspraak om samen te zoeken naar oplossingen. Wij werken niet voor de schuldeiser, maar samen met u! Wilt u dit liever niet? Dat mag. De hulp is niet verplicht.

medewerkers

Bartel van Gorcum

maatschappelijk werker
06 20 86 35 42
[email protected]


Anne Zinnemers

(school)maatschappelijk werker
06 82 05 75 71
[email protected]


Chantal Bravenboer

gezinscoach
06 82 38 86 60
[email protected]


Maarten Bockting

sociaal raadsman
06 30 03 54 76
[email protected]


Carine Faassen

budgetconsulent
06 82 20 05 77
[email protected]


I. Blik

budgetconsulent en coördinator vrijwilligers
geldzaken
06 10 36 42 70
[email protected]


René Vromen

budgetconsulent
06 82 29 10 70
[email protected]


Maryam Satari

projectleider het vraaghuis en coördinator buurtbemiddeling
0320 211 700
[email protected]

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear