Utrecht, januari 2023

Onderwerp: sollicitatie

 

Beste lezer,

Ben jij op zoek naar werk? Dan wil ik hiermee graag solliciteren bij jou.

Mijn naam is UW (54 jaar) en ik ben de meest inclusieve werkgever van Utrecht. Met mijn jarenlange kennis en ervaring weet ik wat er nodig is om een passende baan te vinden. En net zo belangrijk: te behouden.

Daarnaast heb ik veel ervaring met allerlei soorten werk: horeca, ICT, fietsmontage, lassen, bloembinden, groenonderhoud, zorg, veiligheid, postbezorgen, bouwen van tiny houses, en nog veel meer. Mijn ervaring kun je gerust breed noemen. Dat kan ook niet anders op mijn leeftijd.

Ik help mensen die willen en kunnen werken, maar het zelfstandig – nog – niet lukt. Dat kan bij mij thuis in Utrecht. Maar dat kan ook bij een van de vele collega’s met wie ik samenwerk, zoals de Universiteit Utrecht, The Colour Kitchen, ARGO360, gemeente Utrecht, Hella, enzovoort.

Ik denk dat ik de juiste persoon ben om jou aan werk te helpen. Wil je meer over mij weten? Ga dan naar www.uw.nl/vacatures.

Hopelijk heb ik je belangstelling gewekt met deze sollicitatiebrief. Graag licht ik mijn motivatie toe in een persoonlijk gesprek.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

UW

www.uw.nl

_BT Clear