Hulpvragen

_BT Clear

Ben jij iemand die graag iets wil doen voor een ander? Word dan vrijwilliger!

Als vrijwilliger kun je écht iets betekenen. Dit is vrijwilligerswerk waarbij je met iets leuks doen, niet alleen de ander, maar ook jezelf heel blij maakt.

Door te luisteren, te praten en mee te denken kun je veel betekenen; het brengen van ontspanning en persoonlijke aandacht is misschien wel één van de belangrijkste taken van de vrijwilliger. Evenmens heeft in de gemeente Twenterand verschillende hulpvragen van mensen die er bijvoorbeeld graag samen met iemand op uit willen.

Maak jij wat tijd vrij?
De tijd die je er mee kwijt bent kun je zelf afstemmen met degene waarmee je op pad gaat. Kleine moeite, groot plezier!

Voor een mevrouw met psychische problemen zoeken we een vrijwilliger die met haar de zware boodschappen wil doen.

Voor een jongen met autisme zoeken we een plekje waar hij eens een keertje mag logeren, want dat heeft hij nog nooit gedaan. Het netwerk van hem is erg klein.

Regelmatig zijn er kinderen op zoek naar een plekje om rustig te kunnen spelen en te ontspannen, omdat er thuis iemand is die veel zorg nodig heeft. Wie wil er een gastgezin zijn voor één van deze kinderen?

Een mevrouw van begin 60 zoekt een gezellige vrouw die met haar een kopje koffie wil drinken, iets creatiefs wil doen of gezellig er samen op uit wil gaan.

_BT Clear
_BT Clear