THÚS EN ENERGIE

Verduurzamen doen we samen, met huurders en samenwerkingspartners. De snel stijgende energiekosten raakt iedereen in zijn of haar portemonnee. Energie besparen is goed voor je portemonnee én is goed voor het milieu.

Wat doet Thús Wonen?

  1. Verbeteren en isoleren van huurwoningen.
  2. Plaatsen van zonnepanelen.
  3. Gratis inzetten Ljochtbus. De medewerkers van de Ljochtbus brengen gratis tochtstrippen, radiatorfolie, brievenbusborstels en waterbesparende douchekoppen aan en vervangen oude lampen voor energiezuinige ledlampen bij huurders van Thús Wonen.
  4. Tips op onze website www.thuswonen.nl.
  5. Verwijzen naar gratis Energiebespaarbox of vrijblijvend gesprek met energiecoach.
  6. Verwijzen naar gratis adviesgesprek De VoorzieningenWijzer. Een onafhankelijke adviseur van De Voorzieningen Wijzer kan je helpen grip te krijgen op je geldzaken. De adviseur geeft inzicht waarop je kunt besparen, weet op welke toeslagen je recht hebt en kan je helpen met het opzeggen of aanvragen van een (andere) verzekering, energieleverancier en toeslagen.

Wat kun je zelf doen?

Alle beetjes helpen. Misschien kun je een aantal tips van onze website toepassen. Of maak een afspraak met de Ljochtbus-medewerkers, een energiecoach of een medewerker van De VoorzieningenWijzer.

INSCHRIJVEN BIJ THÚS

Wil je een woning huren in Noordoost-Fryslân? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Om te reageren op een van onze huurwoningen hoef je je alleen maar online in te schrijven. Lukt dit niet, dan kun je ook met ons bellen. Het woningaanbod wordt zeer regelmatig aangevuld.

LANGER THÚS

Wij willen oudere huurders die dat willen de kans geven zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Vaak zijn het eenvoudige aanpassingen in huis die dat mogelijk maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor deze aanpassingen? Neem dan contact met ons op.

OVER THÚS WONEN

Iedereen heeft behoefte aan een fijne woonplek waar je je thuis voelt. Thús Wonen biedt mensen met een bescheiden inkomen een betaalbare huurwoning in Noordoost-Fryslân. Hier zetten wij ons iedere dag met plezier voor in. Als woningcorporatie voelen wij ons verbonden met deze prachtige regio en zijn we er voor alle huurders, ook in de kleine dorpen. De komende jaren gaan we door met het verbeteren en verduurzamen van de woningen. Wij staan naast de huurders en hebben oog voor de woonomgeving en het milieu, omdat het ons om meer dan alleen de woningen gaat.

VOOR CONTACT EN MEER INFORMATIE

Heb je vragen, wij beantwoorden ze graag.
Thús Wonen
Holwerderweg 17, Dokkum
0800 55 11 511
[email protected]
www.thuswonen.nl

_BT Clear