Klaske Elzinga:
“De zorg is mijn roeping”

Werken in de ouderenzorg maar (nog) geen opleiding?

_BT Clear

Word zorghulp!

Wil je écht iets voor iemand anders betekenen? En tegelijk volop de kans krijgen om te werken aan je eigen ontwikkeling? Bij ons kun je ook zonder zorgopleiding aan de slag. Bijvoorbeeld als zorghulp bij mensen thuis. Zorghulpen helpen cliënten bij laagcomplexe taken zoals wassen, aankleden en aan- en uittrekken van steunkousen.

Klaske Elzinga (32) uit Zwaagwesteinde is in januari 2022 gestart als zorghulp. Ze heeft geen zorgopleiding gedaan. Hiervoor werkte ze in winkels en in de schoonmaak. Ze ziet het werk in de zorg als haar roeping: “Ik heb veel meegemaakt. Mijn schoonvader is een tijd ziek geweest en daar heb ik geholpen. De zorg zit in mijn bloed. Nu heb ik er mijn werk van gemaakt. Ik vind dit echt fantastisch om te doen. Elke dag weer andere cliënten, niemand is gelijk en dat vind ik zo mooi.”

Klaske wil zich graag verder ontwikkelen en is 28 november gestart met een tweejarig leerwerktraject tot maatschappelijk verzorgende IG.

Ben jij 1 van de 150 zorghulpen die we zoeken?

Heb je altijd al in de zorg willen werken? Dan is deze functie voor jou een prachtige kans om kennis te maken met het vak. In 2023 hebben we plek voor maar liefst 150 zorghulpen!

Meer informatie en solliciteren? Klik dan hier!

_BT Clear

onze merken:

_BT Clear