CAPELLE NAAR DE STEMBUS! Woensdag 21 maart 2018, gemeenteraadsverkiezingen

Er is de afgelopen vier jaar ontzettend veel positiefs gebeurd in onze stad. Met elkaar hebben we gewerkt aan een sociale, ondernemende, schone en veilige stad die steeds mooier wordt. Daarbij is de betrokkenheid en participatie van de Capellenaren ontzettend belangrijk gebleken. Want naar uw ideeën en mening wordt geluisterd. Bij het realiseren van een nieuw stadscentrum bijvoorbeeld.

Als burgemeester is het mij de afgelopen jaren opgevallen dat de Capellenaar barstensvol goede en creatieve ideeën voor de stad zit. En daarmee kunnen het college en ook de gemeenteraadsleden aan het werk!

Op 21 maart mag u weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. U kiest in het stemhokje wie er voor vier jaar in de gemeenteraad mag plaatsnemen. De kandidaat met de beste ideeën voor uw Capelle aan den IJssel krijgt uw stem. Ik roep u als burgemeester graag op om gebruik te maken van uw stemrecht en op 21 maart naar één van de stembureau’s in de stad te komen. Tien politieke partijen staan op de lijst. In deze verkiezingskrant stellen zij zich voor. De partijen presenteren hun ideeën en plannen voor de toekomst van Capelle. Uw toekomst en die van uw kinderen, buren, vrienden en stadsgenoten.

De verkiezingskrant helpt u wellicht om een keuze te maken. Kiezen is niet makkelijk, want iedere kandidaat heeft het beste met de stad voor. Door te kiezen geeft u het vertrouwen aan één van de partijen. Als burgemeester waardeer ik uw betrokkenheid. Zie ik u op woensdag 21 maart in één van de stembureaus?

Met hartelijke groet,

Peter Oskam
Burgemeester

 

Uw stem telt!

Met uw stem bepaalt u wie er plaatsneemt in de Capelse gemeenteraad. De gemeenteraad vertegenwoordigt de Capelse bevolking en is het hoogste bestuursorgaan van de gemeente Capelle aan den IJssel.

In deze verkiezingskrant stellen 10 politieke partijen zich aan u voor. Vul de digitale stemhulp Kieskompas in op www.capelleaandenijssel.kieskompas.nl als u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. Volg de gemeenteraadsverkiezingen ook op   @Capelse_Raad en #capellekiest.

Colofon

Uitgave van
Gemeente Capelle aan den IJssel
I: www.capelleaandenijssel.nl
T: 14010

Verzorgd door:

I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

Vormgeving:
Skitter, Groningen

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Tekst- en beeldredactie:
Gemeente Capelle aan den IJssel

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits de gemeente Capelle aan den IJssel hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media en de gemeente Capelle aan den IJssel zijn niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear

_BT Clear