STICHTING BUITENSTEBINNEN

DAGBESTEDING

_BT Clear

Stichting Buitenstebinnen biedt een dagbesteding voor mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit kan zijn door psychische problematiek, maar ook door licht verstandelijke beperktheid of lichamelijke beperking. Wij zijn een dagbesteding waar “OMDENKEN” het motto is. Een dagbesteding waar de mens centraal staat. We zoeken naar een ieders kwaliteit en gaan daar samen mee aan de slag! Dit allemaal middels handarbeid, in welke vorm ook. Gewoon dat wat bij jóu past!

_BT Clear

DAGBESTEDING

Ieder mens heeft een rugzak, de één redelijk leeg, de ander overvol. Dat kan een moment zijn dat je niet meer in staat bent om te werken. Toch kan een nuttige daginvulling dan erg belangrijk zijn om bijvoorbeeld structuur in je dag te hebben, je eigenwaarde omhoog te halen, niet te vereenzamen, op zoek te gaan naar waar je kwaliteiten liggen, mentale of fysieke beperkingen trainen, enzovoort. Kortom activeren en motiveren in een fijne, vertrouwde omgeving. Aandacht voor jou en alles wat je nodig hebt om jezelf beter te voelen, in de breedste zin van het woord. Dat kan namelijk iets heel simpels zijn, maar ook heel breed of ingewikkeld. Op zoek naar grenzen, maar ze proberen niet te overschrijden! Samen!

KADO-ARTIKELEN

In onze dagbesteding maken wij woondecoratie van diverse materialen, bedrukken we kleding, maken we zeep en kaarsen, maken we tafels of decoratie van hout en nog veel meer. Continu bedenken we nieuwe dingen. In de groep kan er individueel gewerkt worden, maar natuurlijk wordt er ook veel samengewerkt. Je kunt denken aan kaarsen, rompertje met naam, t-shirt met tekst, hapjesplanken, bankjes, tafeltjes, schilderwerken, houten tekstlabels, sieraden en nog veel meer. Ook maken wij producten naar wens, zoals het insectenhotel bij de visvijver in Nieuw Buinen of een schoenenschrobber voor bij de achterdeur. Heeft u een bepaald idee, kom langs voor info.

We kijken heel erg naar waar de kwaliteiten en interesses liggen van de cliënt. Dus...........zoek jij een plek? Kom langs en informeer naar de mogelijkheden. Wij “omdenken” met je mee en gaan kijken of wij jou een zinvolle en prettige daginvulling kunnen bezorgen!

ONZE VISIE

Onze harde maatschappij maakt niet altijd alles gemakkelijk. Alles begint met het respect dat je hebt voor de ander, wie of wat die ander ook is. Sta er altijd bij stil dat ieder mens iets doet vanwege een onderliggende reden, hoe verkeerd dingen ook kunnen zijn. In onze dagbesteding is dit een groot goed! We doen het met elkaar! Samen kom je het verst!

“WAAROM MOEILIJK DOEN, ALS HET SAMEN KAN?”

_BT Clear

Spoortstraat 5, 9503 AM Stadskanaal • Geopend: Ma-vr: 08:30 - 16:00 uur • 0599-631 718[email protected]www.stichtingbuitenstebinnen.nl

_BT Clear