Samen Stadskanaal

Op Samen Stadskanaal vindt u informatie over wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in Stadskanaal. Ook vindt u daar de weg naar organisaties, activiteiten en hulp in uw eigen buurt. Samen Stadskanaal is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking tussen Biblionet en de gemeente Stadskanaal. Samen presenteren wij ons nieuwe platform: www.samenstadskanaal.nl

_BT Clear

Hoe werkt Samen Stadskanaal?

Op onze website kunt u eenvoudig op zoek naar de juiste organisaties of activiteiten. Van huisarts tot sportclub. Van taxivervoer tot computercursus en alles daar tussenin.

U kunt op verschillende manieren informatie zoeken. Zo is er een sociale kaart, waarop u gemakkelijk en snel organisaties bij u in de buurt kunt vinden op een overzichtelijke landkaart. Zoekt u een leuke activiteit? Kijk dan op de activiteiten agenda voor een overzicht van wat er de komende weken te doen is in de gemeente Stadskanaal.

Uw organisatie op Samen Stadskanaal?

We willen alle organisaties, verenigingen en hobbyclubs samen brengen op deze sociale kaart. Is uw organisatie actief op het gebied van wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken?
Organiseert u kaartavonden, koffie-uurtjes of bestuurt u een biljartclub? Laat het de Knoalsters weten en doe mee!

Aanmelden doet u op www.samenstadskanaal.nl. Type in de zoekbalk: ‘Organisatie aanmelden’ en vul het formulier in. Aanmelden is gratis. U hoeft alleen de gegevens van uw organisatie actueel te houden. We verwelkomen u graag!

_BT Clear
_BT Clear