Lefier Stadskanaal
Bezoekadres
Verlengde Brugkade 1
9503 HT Stadskanaal
Telefoon: 088- 20 33 000

Openingstijden: werkdagen 8.00 - 16.30 uur

Reparatie melden
via Mijn Lefier?

We hebben dit nu nog eenvoudiger gemaakt. De meest snelle manier is klikken op de tegel “Reparatie melden” op de homepagina van www.lefier.nl. In de meeste gevallen kun je meteen een datum en tijdstip kiezen waarop het jou uitkomt.


Prachtige foto’s van….jullie!

We hebben de afgelopen maanden prachtige foto’s laten maken. We zijn ontzettend blij met de huurders die zich hebben opgegeven voor de fotosessie en willen jullie hier allemaal heel graag nogmaals voor bedanken!

We gebruiken graag zo vaak mogelijk foto’s van échte huurders van Lefier. En we hebben regelmatig nieuwe fotoseries nodig voor allerlei onderwerpen. Wil je ook een keer meewerken aan een fotoserie? Laat het ons dan vooral weten via [email protected].

Help jij ons
mee aan ons
kerstkookboek?

Wil jij je medehuurders en ons bij Lefier inspireren met jouw allerlekkerste kerstrecept? Dan is dit je kans! In december ontvangen alle huurders een kookboek met daarin recepten van huurders.

Heb jij een favoriet recept? Hierbij kun je denken aan het allerlekkerste uitgebreide kerstrecept, maar we willen ons ook juist focussen op budget- en eenpansrecepten om lekker en goedkoop de kerst door te komen. Het maakt niet uit of het een voor-, hoofd- of nagerecht is. Het lijkt ons leuk als je hier een verhaaltje met wat foto’s bij hebt.

Steel de show in het kookboek en stuur je recept naar [email protected].

_BT Clear