Aandacht en zorg voor uw ogen bij Saton Optiek

_BT Clear

Heeft u klachten aan uw ogen of bent u gewoon benieuwd hoe het staat met de gezondheid ervan? Maak dan een afspraak bij een van onze optometristen.

Een optometrisch onderzoek gaat verder dan een oogmeting. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een HBO geschoolde optometrist. Hij of zij onderzoekt de gezondheid van de ogen en helpt bij het tijdig signaleren van problemen. De optometrist kan na het onderzoek advies geven over een passende oplossing en werkt nauw samen met oogartsen en huisartsen.

Optometrisch onderzoek

Tijdens een optometrisch onderzoek bekijken we uw oog van voor tot achter na qua gezondheid. Ook als u op dit moment geen klachten ervaart. We meten bijvoorbeeld uw oogdruk en maken een foto van het netvlies. U hoort direct de uitslag van het onderzoek en de mogelijke vervolgstappen. Dit kan een behandeling bij ons zijn, maar ook bij de oogarts in een kliniek of het ziekenhuis.

Mogelijke oogproblemen

Ervaart u droge ogen, heeft u problemen met uw zicht of ontstoken ogen? Onze optometristen helpen u graag. Ook op het gebied van (erfelijke) oogziekten zoals glaucoom, staar en macula-degeneratie is uw optometrist dé specialist.

Rijbewijskeuring

Wanneer u een oogkeuring nodig heeft voor uw rijbewijs hoeft u niet naar de oogarts in het ziekenhuis. Bij Saton Optiek Leiderdorp kunt u terecht voor een rijbewijskeuring. Het keuringsrapport wordt veilig en digitaal verstuurd naar het CBR. Zij nemen een besluit over uw rijgeschiktheid en brengen u vervolgens op de hoogte. Een afspraak hiervoor maken kan telefonisch.

Contactlenzenspecialist

Naast een prachtige collectie monturen en de beste ZEISS glazen kunt u bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen. Ook voor maatwerklenzen en nachtlenzen die ‘s nachts uw ogen corrigeren zodat u overdag geen bril nodig heeft.

Kijk voor meer informatie over onze oogzorg op onze website. Hier kunt u ook een afspraak maken.

_BT Clear
_BT Clear