In de gemeente leiderdorp

_BT Clear

Welzijn in Leiderdorp

Hoe werken we?

  • Collectief
  • Individueel
  • Online

In Leiderdorp voeren we de welzijnsopdracht uit op straat, bij bewoners thuis en bij wijkpartners. De Sterrentuin en Dwars zijn de plekken in Leiderdorp waar bewoners elkaar ontmoeten. Samen met buurtbewoners en wijkpartners organiseren we activiteiten voor jongeren, volwassenen, senioren en kwetsbare bewoners.

Wat doen we?

  • Ideeën mogelijk maken
  • Talent ontwikkelen
  • Verbinden en ondersteunen

Incluzio Leiderdorp bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Samen met bewoners en partners versterken we het welzijn van Leiderdorpers. Dat doen we op vele manieren. Bijvoorbeeld door activiteiten waarbij je andere mensen kan ontmoeten, je kan werken aan je gezondheid, mantelzorgers elkaar kunnen ondersteunen en je talenten verder kunt ontwikkelen. We zoeken elkaar op, zorgen voor elkaar en creëren verbinding.

_BT Clear

Doe iets voor je buur(t)

Heb je een idee om het welzijn voor je buurtbewoners te vergroten? Met steun van Incluzio Leiderdorp kun jij je idee uitvoeren. Voor ideeën van bewoners stellen we een financiële bijdrage beschikbaar. Neem contact op met buurtcoach Robert via [email protected] of 06-83285822.

_BT Clear

Vrijwilligers

Onze vrijwilligersvacatures zijn te vinden op www.vrijwilligerswerkleiderdorp.nl. Wil je samen met ons nadenken over wat voor vrijwilligerswerk bij jou past? Neem dan contact op met onze medewerkers van het vrijwilligerswerk:
Coby (06-27510084  [email protected]) of met Ada (06-83074244  [email protected]).

_BT Clear

Jongeren en talent

Heb je vragen over opgroeien, talentontwikkeling of activiteiten voor jongeren? Onze jongerencoaches begrijpen waar jongeren zoals jij mee te maken kunnen krijgen. Neem contact op met onze jongerencoaches:
Lise (06-83000260  [email protected]) en Mimoun (06-53572256  [email protected]).

_BT Clear

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear