_BT Clear

Welkom bij FloreoKids!

Ligt je hart bij de zorg en aandacht voor anderen, maar zou je vooral graag werken met kinderen? Hen verzorgen, begeleiden, samen op pad gaan en allerlei leuke activiteiten ondernemen als voorlezen, sport en spel, knutselen en koekjes bakken en er samen een leuke (mid)dag van maken? Dan is de kinderopvang écht iets voor jou! En FloreoKids is de leukste werkgever, waar plezier en een goede sfeer belangrijk zijn. Waar jouw inbreng écht telt en waar je volop ruimte krijgt voor je eigen talenten en interesses. Welkom bij FloreoKids!

Doe de diplomacheck

Met een diploma in de Zorg kun je óók in de kinderopvang werken. Als jouw Zorg-diploma voldoet, kom je in aanmerking voor de opleiding ‘Pedagogische kwaliteit in de praktijk’. Je gaat dan direct bij ons aan de slag op een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang én je volgt de opleiding. Na 3 maanden ben je dan gekwalificeerd Pedagogisch Mede­werker.
Wij zorgen voor:

  • Betaling van de opleidingskosten
  • Salaris tijdens je opleiding
  • Baangarantie na succesvolle afronding van de opleiding

Volop kansen en mogelijkheden

FloreoKids heeft ve peuterspeelzalen, peuter­opvang, kinderdagverblijven en BSO’s in Leiderdorp, Leiden, Oegstgeest, Hoogmade, Woubrugge, Leimuiden, Rijnsaterwoude en Kudelstaart. Wil je graag in de ochtend of juist in de middag werken? Vast of liever flexibel? We bekijken graag samen met jou de vele mogelijkheden.

Veel Zorg-diploma’s voldoen, doe de diplomacheck via: www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

_BT Clear

Meer informatie

“Hier werken voelt als een warm bad”, dat horen we vaak van onze nieuwe collega’s. Wil je meer weten over werken bij FloreoKids, kijk dan op www.floreokids.nl/werken-bij

Stuur een WhatsApp bericht naar 06 - 42 59 99 74 of laat je gegevens achter op de website, dan bellen we jou terug!

_BT Clear
_BT Clear