recreatie noord-holland


Welkom in

Noord-Holland

_BT Clear

Het is zomer! Tijd om te genieten van de intense zonnestralen. ‘Bakken’ in de buitenlucht, met de kids naar de kinderboerderij of varen met een motorboot over het Markermeer. Noord-Holland zit boordevol activiteiten voor jong en oud. Van activiteiten op het land tot in het water en zelfs in de lucht! Alle gemeenten in de regio werken hecht samen om een gezellig dagje uit te verzorgen. Is de bestemming deze zomer Noord-Holland? Dan weet u zeker dat u zich niet hoeft te vervelen!

Tips voor trips

De Recreatiekrant voorziet u van informatie over een aantal regio’s, recreatieve organisaties en recreatieparken binnen Noord-Holland. Door de evenementenkalender in het hart van de krant, hoeft u deze zomer niks te missen. U vindt hier een groot aantal festivals en manifestaties die in de maanden juli t/m september plaatsvinden. Van grote evenementen met een landelijke uitstraling tot gezellige dorpsfeesten, boerenmarkten of sportieve evenementen.

Natuur en cultuur

Met honderden natuurgebieden en landschappen, staat natuur en cultuur voorop in Noord-Holland. Genieten van deze variatie aan natuur- en cultuurlandschappen? Stippel zelf een route uit om fietsend of wandelend af te leggen of kies een voorgestelde rondwandeling. Wij wensen u veel leesplezier en natuurlijk een fijne zomer!

Welkom in
Noord-Holland!

_BT Clear

COLOFON

Concept en realisatie
I: www.ettmedia.nl
T: 050 313 76 00
@ETTMedia

I: www.skitter.nl
T: 050 750 15 91

Teksten
&Teksten in samenwerking met de in de redactie genoemde organisaties.

Vormgeving
Skitter

Juli 2019

Overname van artikelen is alleen toegestaan mits ETT Media hier toestemming voor heeft gegeven. ETT Media is niet aansprakelijk voor fouten en/of omissies in deze krant.

_BT Clear