_BT Clear

Zorgeloos wonen

Wonen Vierlingsbeek is een ambitieuze en sociaal betrokken kleine wooncorporatie in het Land van Cuijk. Onze organisatie is stevig lokaal verankerd. We verhuren ruim 500 sociale huurwoningen in Vierlingsbeek, Overloon, Maashees, Holthees, Vortum-Mullem en Groeningen. Natuurlijk leggen we het accent ook sterk op zorg, leefbaarheid en maatschappelijke welbevinden. We werken daarvoor nauw samen met huurders, dorpsraden, gemeente en zorg- en welzijnsorganisaties.

_BT Clear

Wonen Vierlingsbeek helpt woningzoekenden om zelfstandig en met plezier te wonen in een eigen huis in een fijne buurt. Bent u op zoek naar een huurwoning in een van de hierboven genoemde 6 kernen? Dan is Wonen Vierlingsbeek het aangewezen adres. Om voor een woning in aanmerking te komen, moet u bij ons ingeschreven staan als woningzoekende. Nog niet ingeschreven? U kunt zich eenvoudig online inschrijven. Mocht u hulp nodig hebben dan bent u uiteraard van harte welkom op ons kantoor.

Op onze website www.wonenvierlingsbeek.nl publiceren wij ons woningaanbod. Om voor de woning in aanmerking te komen dient u te voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld. Vooral uw inkomen speelt hierbij een grote rol. Wij zijn wettelijk verplicht om de meeste vrijkomende woningen toe te wijzen aan lage (midden)inkomens. Op onze website kunt u zelf bekijken welke huurprijs bij uw inkomen past en op welke woningen u kunt reageren.

_BT Clear

Wonen Vierlingsbeek
Spoorstraat 27
5821 BB Vierlingsbeek

N (0478) 632 296
Openingstijden kantoor:
maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur

_BT Clear