DE BESTE ZORG VOOR MOEDER EN KIND BIJ JOU THUIS

Een eerste kindje krijgen is heel spannend.. Hoe ziet het leven er straks uit met een kleintje en wat komt er allemaal op ons af? Maar het krijgen van een tweede of derde kindje is misschien net zo spannend. Want hoe reageert de oudste straks op de baby? En hoe druk wordt het met 2 (of meer) kinderen? De liefdevolle kraamverzorgenden van Kraamzorg Rotterdam hebben veel ervaring in diverse gezinnen. Kraamzorg Rotterdam is onderdeel van gro-up, een organisatie die actief is in de kinderopvang, buurtwerk, jeugdhulp en onderwijs. Een mooie start in de ontwikkeling van jouw kindje. In de kraamweek helpen onze kraamverzorgenden met de zorg voor de baby en houden jou en je kindje goed in de gaten. In deze eerste belangrijke dagen, geven zij zo veel mogelijk voorlichting en instructies op het gebied van voeding, veiligheid en verzorging. De kraamverzorgenden betrekken ieder gezinslid in de zorg zodat iedereen met vertrouwen het leven met de nieuwe gezinssamenstelling tegemoet gaat.

KRAAMZORG IN EEN KRAAM- OF GEBOORTEHOTEL

Na jouw bevalling thuis, in een geboortecentrum of ziekenhuis, kun je jouw kraamtijd of een deel daarvan, doorbrengen in een kraam- of geboortehotel. Je verblijft op je eigen kamer met wiegje, commode, toilet en badkamer. Je partner en andere kinderen zijn altijd welkom. Het voordeel van een verblijf in een kraam- of geboortehotel is dat je dag én nacht een beroep kan doen op onze kraamverzorgenden. Onze professionele kraamverzorgenden staan 24/7 voor jullie klaar.

ONVERGETELIJKE KRAAMTIJD

Wist je dat je ook een combinatie kunt maken van een aantal dagen verblijven in een kraam- of geboortehotel én aansluitend kraamzorg thuis? Na je bevalling verblijf je in Geboortehotel Maasstad of Kraamzorghotel Noord. In de eerste belangrijke nachten met je kindje, sta je er niet alleen voor. Na een paar dagen in een kraam- of geboortehotel, ga je naar huis. De zorg wordt thuis uitgevoerd door één organisatie met dezelfde werkwijze en beleid. Op deze manier continueren we de zorg en gaan we thuis verder waar we in het hotel zijn gebleven.

Meer weten of vrijblijvend advies welke zorg het beste bij jou past? We helpen je graag!

_BT Clear
_BT Clear