Eén platform voor gratis cursussen over opvoeden, opgroeien en gezondheid

_BT Clear

Eerste hapjes, schermtijd, puberteit...soms kan je wel een beetje hulp of advies gebruiken gebruiken. Of wil je gewoon even ervaringen delen met anderen. Bezoek dan ons cursusplatform. Daarop vind je een overzichtelijk aanbod van webinars, themabijeenkomsten en cursussen. Over gezondheid, opvoeding en opgroeien. Met één muisklik naar de juiste cursus. En nog gratis ook!

Liep jij ook wel eens vast in de grote hoeveelheid aanbieders en cursussen in de regio Rotterdam-Rijnmond? Dankzij ons vernieuwde cursusplatform hoeft dat niet meer. Door op cjgrijnmond.nl/cursus verschillende zoekfilters aan te vinken, vind je razendsnel de cursus die bij je past. Zo kan je filteren op de levensfase van je kind, cursusonderwerp, locatie en meer. Het cursusplatform is er voor verschillende doelgroepen: van (aanstaande) ouders en verzorgers tot kinderen en jongeren. Een deel van de cursussen, themabijeenkomsten en webinars over opvoeden, opgroeien en gezondheid organiseren we zelf, de rest bieden onze samenwerkingspartners aan.

Je staat er niet alleen voor

Natuurlijk zijn er de vaste consulten en onze inloopspreekuren. Maar soms wil je wat meer weten over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld als ruggensteun of geruststelling. Een cursus of themabijeenkomst kan dan helpen. Of je je nu wilt voorbereiden op het ouderschap, tips nodig hebt van een pedagoog voor de driftbuien van je peuter of ervaringen wilt delen met andere ouders over de pubertijd; wij zijn er voor elk kind en elk gezin. Je staat er niet alleen voor.

Op locatie én online

De cursussen en themabijeenkomsten vinden niet alleen op locatie plaats; ons online aanbod van webinars en cursussen groeit. Je hoeft er dus niet meer je huis voor uit en kan ze lekker volgen vanuit je luie stoel. En ze zijn gratis, net als de cursussen en themabijeenkomsten die op locatie worden gegeven. Er zijn webinars over mediaopvoeding (voor peuters, basisschoolkinderen én pubers), starten met oefenhapjes en praten met je kind. Heb je je ingeschreven, maar kun je de webinar toch niet bijwonen? Dan kun je ‘m altijd later nog terugkijken!

Help, een puber in huis!

Voor alle (toekomstige) puberouders en -verzorgers is er de Puberchallenge. Deze pubercursus bestaat uit vijf lessen over onder andere het puberbrein, mentale en lichamelijke veranderingen en overleggen met je puber. Je kunt op elk moment beginnen. Na inschrijving ontvang je direct de eerste les in je mailbox. Daarna ontvang je wekelijks een nieuwe les. Aanmelden? Ga naar cjgrijnmond.nl/puberchallenge.

Bekijk al onze cursussen op cjgrijnmond.nl/cursus.

_BT Clear

Deze krant wordt mede mogelijk gemaakt door:

_BT Clear