Kom de Flevolandse natuur
verkennen en ontdekken!

Lekker in je eigen tempo. Te voet, op de fiets of op de mountainbike. Zelf op pad. Via het uitgebreide knooppuntennetwerk of via een uitgezette route. Of zonder plan. Kijken waar de wind je brengt. Nét wat je wil.

_BT Clear

© Jeannette v.d. Linde

Fiets over de dijk en adem de ruimte

Waar vind je nog een gebied waar je kilometers kunt fietsen zonder iemand tegen te komen. Over dijken, door bossen en langs uitgestrekte akkers. Vergeet onderweg niet om je heen te kijken. Naar prachtige vergezichten en weidse wateren. Ontdek eeuwenoud erfgoed. En moderne architectuur. In Flevoland kun je heerlijk wandelen en fietsen.

ANWB Gastvrijpunten

ANWB Gastvrij punten zijn locaties die er alles aan doen om het jou als fietser naar de zin te maken. Je kunt er prima uitpuffen onder het genot van iets lekkers, voordat je je tocht vervolgt. ANWB Gastvrij punten bieden je niet alleen een schuilplek bij de regen, je mag er ook gratis naar het toilet, ze stellen een fietskaart van de omgeving ter beschikking en hebben -indien nodig- een bandenplak set, fietspomp en EHBO-setje te leen.

Trek de stoute schoenen aan en kom lucht happen

Trek je wandelschoenen aan en loop langs het Flevolandse water. Geniet van mooie vergezichten. Snuif de frisse boslucht op of ontdek bijzondere steden

Toeristische Overstap Punten

Een prima startpunt van je fiets- of wandeltocht. Een Toeristisch Overstap Punt (TOP) is een knooppunt waar meerdere fiets- en wandelroutes starten en samen komen. Je vindt TOP’s door heel Flevoland. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Het is dus een perfect startpunt van je fiets- of wandeltocht. Zo ontdek je heel gemakkelijk de mooiste plekken van Flevoland. De TOP’s in Flevoland zijn herkenbaar aan de cortenstalen infozuil van bijna 3 meter hoogte.

visitflevoland.nl/tops

_BT Clear

Meer informatie vind je op visitflevoland.nl

_BT Clear