Kom jij bij ons werken?

Werk je of wil je gaan werken in de geestelijke gezondheidszorg om verschil te helpen maken in het leven van mensen die voor even of langer hulp nodig hebben? Bij Lentis willen we dat verschil iedere dag maken.

Werken in kleine teams dichtbij de patiënt

Lentis biedt alle vormen van geestelijke gezondheidszorg aan patiënten van alle leeftijden verspreid over de regio. Je werkt in kleine, zelfredzame teams – waarbinnen ieder zijn eigen expertise kan uitoefenen. Zo blijven we dicht bij de patiënt en naasten en kun je op je collega’s bouwen. Omdat we met velen zijn kun je terugvallen op de expertise van ruim 4000 collega’s.

Met de voordelen van een grote organisatie

Bij Lentis profiteer je van de voordelen van een grote zorgorganisatie. Je kunt bij verschillende zorggroepen en op verschillende afdelingen verspreid over de provincie Groningen werken. Ook krijg je de ruimte om te blijven leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen door het volgen van trainingen en opleidingen.

Liesbeth werkt als verpleegkundige bij Lentis. Ze begon als vakantiekracht, maar inmiddels is ze verpleegkundige en begeleidt ze bewoners van de woonvorm Wonen Paddepoel. Liesbeth is trots op haar werk en houdt van haar beroep: ‘Ik help de bewoners de kleine stappen te maken om zelfstandiger te worden. Daar word ik erg blij van.’

Ik word er erg blij van

Lees het hele verhaal van Liesbeth en de verhalen van andere collega’s op onze website. Daar vind je ook alle vacatures!

WWW.WERKENBIJLENTIS.NL

_BT Clear