In de gemeente Tynaarlo

_BT Clear

HONK OP 1 HOOG:
JONGERENRUIMTE IN ZUIDLAREN

Het jongerenwerk van Neie Naober heeft zich samen met de jongeren in Zuidlaren ingezet voor het creëren van een fijne plek! De jongerenruimte is een plek voor alle jongeren die elkaar willen ontmoeten. Iedere jongere is welkom en mag er gewoon zijn! Er is ruimte om spelletjes te spelen, huiswerk te maken, creatief bezig te zijn of om gewoon samen te chillen.

Je kan in overleg met het jongerenwerk jouw ideeën delen en een activiteit organiseren. Het jongerenwerk is aanwezig en je mag ook zeker binnenlopen om de vragen te stellen die jou bezig houden. Bij het jongerenwerk kan je altijd terecht met vragen en ideeën over school, werk, drank, drugs, sport, gezondheid, pesten, weerbaarheid en nog veel meer.

Alles is bespreekbaar, geen vraag is te gek!

Je kunt langs komen tijdens de jongereninloop op de vrijdagmiddag tussen 14.00 - 17.00 uur. We zijn te vinden boven de bibliotheek in Zuidlaren.

Meer weten of kennis maken?

Neem contact op met Jade Damstra: Bel (06) 820 840 74 of mail naar [email protected].

De Keet
van Tynaarlo op pad

De Keet van Tynaarlo is een mobiele ontmoetingsplek en een ad-hoc podium om elkaar te ontmoeten. De cultuurcoaches van de gemeente Tynaarlo en de jongerenwerkers van Neie Naober zijn samen met plaatselijke aanbieders in het dorp te vinden bij De Keet.

De Keet van Tynaarlo is dichtbij de inwoners van de gemeente. Er worden geregeld jeugdactiviteiten vanuit De Keet georganiseerd. Maar ook inwoners kunnen gebruik maken van De Keet om hun activiteiten vanuit De Keet te laten plaatsvinden. De Keet kan ook door verschillende professionals ingezet worden om inwoners op een laagdrempelige manier te ontmoeten.

Waar staat De Keet van Tynaarlo komende weken?

De Keet van Tynaarlo is de komende weken op verschillende locaties binnen de gemeente te vinden met een wekelijks programma. Ontmoet onze jongerenwerkers op de donderdagen en vrijdagen. Volg onze socials voor de exacte locaties en data! Instagram: jongerenwerk_tynaarlo
Facebook: www.facebook.com/NeieNaober

_BT Clear

Jonge Mantelzorgers

Is er bij jou in het gezin iemand al lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je hier zorgen over? Help je thuis mee met de zorg of andere klussen? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Vaak doe je dit naast school, je vrienden en hobby’s. Dat is pittig!

_BT Clear

Als jonge mantelzorger zorg jij goed voor anderen. Maar dat jij goed voor jezelf zorgt, is ook heel belangrijk! Daarom organiseert het jongerenwerk van Neie Naober regelmatig leuke activiteiten en ontmoetingen voor jou. Bijvoorbeeld lasergamen, samen pizza eten en samen naar Wildlands gaan. Houd onze Instagram (@jongerenwerk_tynaarlo) in de gaten voor #JMZ -activiteiten!

Tijdens deze activiteiten en ontmoetingen merk je dat je niet de enige bent. Je komt in contact met lotgenoten waar thuis ook iets dergelijks speelt. Je kunt, als je dat wilt, jouw verhaal kwijt. Met elkaar zorgen we voor leuke en ontspannen bijeenkomsten!

Wil jij dit ook?

Wij komen graag met jou in contact! Neem contact op met Kevin Steenhuis: [email protected]/
(06) 820 525 59.

_BT Clear