_BT Clear

Geen ouder zou alleen moeten staan bij het opvoeden,
daarom is Home-Start er, bij gezinnen thuis

Home-Start is er voor aankomend ouders én ouders die het nét wel of niet meer redden. Denk aan een huilbaby, een meerling, of je 2e kindje wordt geboren, hoe kom je tot rust, hoe verdeel jij je aandacht over de kinderen? Kom je nog wel buiten of kan dat alleen als je partner thuis is, of je bezoek hebt van je moeder of een vriendin?
Een paar extra handen kunnen veel betekenen.

Wacht niet tot het water je aan de lippen staat of tot het je teveel wordt. Opvoeden is niet makkelijk, het kan je een onzeker gevoel geven. Je vraagt je soms af of je het wel goed doet, en hoe een ander het aanpakt. Onze vrijwilligers bieden een luisterend oor, een helpende hand en hebben ervaring met opvoeden. Je vragen en twijfels worden herkend, en je geeft zelf aan waarbij je ondersteund wilt worden. Bij Home-Start houd jij de regie.

Wil je samen iets ondernemen waar je nu niet aan toekomt of wil je van gedachten wisselen in het vertrouwen dat het niet wordt doorverteld? Een vrijwilliger kijkt en denkt met je mee, zolang jij er behoefte aan hebt.

Ben je in verwachting van je eerste kindje, of heb je kinderen tussen de 0 en 18 jaar? Dan kan je zonder kosten gebruik van ons maken. Home-Start biedt jou vriendschappelijke ondersteuning, voor een paar maanden tot maximaal 1 jaar, elke week 1 dagdeel.

_BT Clear

Wil jij een tijdelijk steuntje of wil je een gezin ondersteunen? Je bent welkom!
Bel of app Anja de Kok op 06 3056 5381 of mail [email protected].

_BT Clear