PUUR Exloo: een unieke beleving

Midden in het oerlandschap van Drenthe, op de flank van De Hondsrug UNESCO Global Geopark, wordt het nieuwe level in parkrecreatie ontwikkeld. Ontdek deze plek waar je omgeven wordt door onontdekte pareltjes in de natuur. Een unieke beleving waar u kunt genieten van de ongerepte pracht van Drenthe in combinatie met luxe vakantievilla’s. Waar robuuste, karaktervolle materialen een warme kwaliteitsbeleving geven en pure activiteiten jong en oud plezieren, verwonderen en verrijken. Waar je weer even helemaal in contact komt met jezelf, elkaar en de natuur. Familieresort PUUR Exloo; qua locatie, opzet, sfeer en kwaliteitslevel uniek voor Nederland.

In de zomer van 2019 is de verhuur van de eerste villa’s gestart. U kunt nu dus zelf de luxe en exclusiviteit van deze spiksplinternieuwe villa’s ervaren en ontdekken wat PUUR Exloo te bieden heeft. Zo zijn bijvoorbeeld alle villa’s smaakvol, modern ingericht en voorzien van eigen wellness faciliteiten. Dit geeft een gevoel van thuiskomen na een dag genieten van al het moois in de omgeving.

Investeren in een villa op het familieresort kan ook. De villa’s zijn verspreid over verschillende deelgebieden met ieder hun eigen sfeer en architectuur. De eerste deelgebieden zijn inmiddels verkocht en in verhuur, maar de volgende fases bieden u nog voldoende ruimte uw eigen kavel te kiezen en eigenaar te worden van ook zo’n prachtige villa.

Familieresort PUUR Exloo • www.puurexloo.nl • 0513 745 016

_BT Clear

Westerwolde Slow down

_BT Clear

In tijd gestolde schoonheid!

Het best bewaarde geheim van Nederland, dat is Westerwolde. Een schitterend natuurgebied om te voet te ontdekken. Je raakt hier nooit uitgekeken. Elk seizoen heeft haar eigen schoonheden. Westerwolde nodigt uit om te wandelen en fietsen langs de mooiste beek dalen van Europa, verrassende landschappen, sfeervolle dorpen, historische gebouwen en door middeleeuwse bossen. Het natuurgebied is niet voor niets een Nationaal Cultuurhistorisch landschap en hèt wandelgebied van het Noorden!

www.westerwolde.groningen.nl

_BT Clear

_BT Clear

_BT Clear